Barceloneta Acció Dansa: Suport a la creació
Residències de creació per a propostes de dansa i llenguatges del moviment

El Centre Cívic Barceloneta ofereix des de fa més de 19 anys suport a propostes de dansa quant a creació, investigació i entrenament. Es presenta com un espai referencial que acull a creadors/es de l’escena local per a acompanyar-los oferint sales equipades, assessorament, trobades i mostres. També acull, en menor mesura, creadors/es no locals amb la voluntat de facilitar el flux territorial d’artistes.

L’acompanyament es dissenya des de les necessitats de cada proposta artística. L’estada al centre es fa a través de la convocatòria anual de residències, de residències puntuals i del lloguer de sales amb una tarifa especial de suport a la creació.

La constant presència de gent de la dansa permet oferir a la resta de projectes i serveis del centre, així com a centres educatius i entitats del barri, activitats vinculades a la dansa i el moviment.

A banda de la convocatòria anual de residències, pots fer arribar la teva proposta entorn la creació escènica, trobades, diàlegs, festivals, formació per a professionals... a dansa@civicbarceloneta.com

 

>>>> Consulta aquí les bases per a la convocatòria de residències de creació per a propostes de dansa i moviment 2024 

 

 

 

Compartir