Projecte DONA. Dinamització de col·lectius

Fotografia: Toni Arriaza

El Centre Cívic Barceloneta en una aposta per afavorir la interacció amb el barri atenent a l'especificitat dels seus col·lectius, proposa un seguit d’activitats de dinamització adreçades a les veïnes de La Barceloneta, amb l’objectiu de generar nous espais de participació i relació oferint una agenda regular i gratuïta de propostes des del mes de setembre i fins al juny.

El conjunt de propostes programades tenen un enfocament territorial i de gènere, oferint recursos entorn les àrees de formació, difusió cultural i suport a col·lectius.

Formació: cada trimestre trobaràs una programació de tallers entorn a 3 centres d'interès:

Cos i moviment (en vinculació a la dansa com especialitat del centre), salut i creixement personal (espais on ser més conscient de la persona i el seu procés), i gènere (espais d’expressió i experimentació dels llenguatges artístics, que impliquen les dones del territori en processos creatius). 

Consulta aquí la programació de tallers de Dona per aquest trimestre de hivern 2024!

 

Difusió cultural: com a complement a l'oferta formativa, trobaràs una agenda cultural estable en clau de gènere amb activitats obertes a tots els públics. La identificaràs a partir de la D de dona, potenciant la transversalitat entre els diversos projectes de l'equipament.

 

Suport a col·lectius: suport a iniciatives de col·lectius que troben en el marc del projecte un espai on desenvolupar la seva pròpia proposta 

 

Compartir