Mask. Dissenya la teva màscara
Nou!

Dimarts
De 19.30h a 21h

05/10/2021 > 30/11/2021
Preu: 51.11€

És la màscara una ficció o una realitat? És la meva identitat o un personatge?
Una proposta pensada per a persones que vulguin adquirir coneixements sobre la creació de màscares per a realització d’obres de teatre, peces de dansa, performance o amor a l’art.
Per aquest taller comptem amb Paola Idrontino ( https://www.papayapie.com/) , dissenyadora, artista tèxtil i fotògrafa italiana que realitza unes peces úniques, imaginatives i espectaculars.

CONTINGUT:

1 - Presentació i introducció al taller: Presentació de Paola Idrontino, l'evolució del seu treball, inspiracions i tècniques. Posada en comú d'interessos i motivacions del grup. Introducció al món de la màscara i als materials.

2 - La màscara: Emmascarar la identitat i/o crear una fictícia? Quin és el nostre primer pensament quan parlem de màscara? Referències, inspiracions i ideas. Mirada històrica i cultural sobre els usos de la màscara. Màscara espiritual contrastada amb la màscara d'estil modern.

3- Com es comença la construcció de la màscara? Mood board i materials.

4- Del disseny a la creació. Elaborem la nostra màscara.

⇒Inscriu-te aquí!

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista.  Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

Professor/a: Paola Idrontino

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 13/09/2021
Fi d'inscripció: 23/09/2021

Telèfon: 93 256 33 00
Email: formació@civicbarceloneta.com

Compartir