Exposició: “DEL MUR AL LLENÇ VOLUM 4”. A cura de Digerible.com

Obra de @nataliamolinero

27/05/2021 > 25/06/2021
Preu: Gratuït

Del 27 de maig al 25 de juny

Exposició “DEL MUR AL LLENÇ VOLUM 4”. A cura de Digerible.com

Inauguració virtual (via Zoom) dijous 27 de maig a les 19.30h. Acció inaugural de JK Sound Beatbox i visita guiada amb les/els artistes de l’exposició. Si vols participar-hi escriu-nos a visuals@civicbarceloneta.com i et facilitarem enllaç i contrasenya.

Una mostra d'arts plàstiques realitzada per artistes actius en l'escena actual de l'art urbà. Comptarà amb un cicle d'activitats culturals i creatives, així com càpsules de formació. L'exposició es podrà veure a partir del divendres 28 de maig a l'espai Z del Centre Cívic Barceloneta (de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 21h) i en també en format virtual a aquí.

Proposta promoguda pel Centre Cívic Barceloneta en col·laboració amb Digerible, HOP i Revista Artepoli.

Artistes plàstics: Art isTrash, Balu, Berol377, Cartel de Caracas, Claudio Drë, Cone, Freebirds, Gonzalo Leal, Isa Rabassa, Padewey, Juanjo Surace, LaCastillo, Laura Gonballes, El Rughi, Luciano Lozupone, Maga, Magda Ćwik, Malicia, Megui, Natalia Molinero, Anna Fortuny, Reb.MWC, Simón Vázquez, SM172, Tropidelia, Wake up your dreams, Sebastien Waknine, El Xupet Negre.

Registres fotogràfics de: @bcnstreetstyletour, @carles.ff, @cbs351, @diogenessentimental, @ejant - @fau_art, @feralcala, @mrtnzpl - @joanpin, @olive.lluis, @luis_b_nice, Mercè Mayol, @miguelangeltaberneromo, @streetartsnatcher, @tonigarciacamps, @wassilygarcinsky

 

Dimarts 15 de juny de 18.30 a 20.30h // Taller presencial de pintura amb esprai a càrrec d’Anna Fortuny. Una classe pràctica i didàctica per apropar-se al món del grafiti, el mural i les instal·lacions artístiques. Preu: gratuït. Apunta-t'hi aquí!

Dijous 17 de juny de 18.30 a 20h // Xerrada online: Com gestionar la teva presència a internet per a la promoció del teu treball artístic. A càrrec de Gerson Ruiz, especialista en comunicació digital. Apunta-t'hi aquí!

 

On: Centre Cívic Barceloneta

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir