Guitarra Flamenca
Música

Dimecres
De 20.30h a 21.30h

17/04/2024 > 12/06/2024
Preu: 35.91€

Descripció:

El taller de Guitarra Flamenca ofereix una immersió completa en la riquesa d'aquest gènere musical, explorant des de les tècniques essencials fins a la inspiració dels mestres com Paco de Lucía, Vicente Amigo i Gerardo Núñez. Durant aquest taller, els participants tindran l'oportunitat d'explorar un ampli ventall de tècniques, des dels arpegis més melòdics fins als picats, els rasguejos i la potent alzapúa. Cada estil, o "palo", representa una emoció única: la solemnitat de la soleá, el caràcter vibrant de les alegrías, la complexitat rítmica de les bulerías, la cadència dels tangos i els fandangos que ens transporten a diferents paisatges sonors. Aquest taller no només ensenyarà les notes, sinó també la habilitat de contar històries a través de la guitarra, connectant amb les emocions i transmetent l'essència del flamenc.

 

Objectius:

L'objectiu principal és proporcionar una experiència d'aprenentatge en profunditat que permeti als participants connectar amb la riquesa i la diversitat del gènere flamenc. A través de l'exploració de les tècniques i els estils característics, els participants desenvoluparan habilitats musicals avançades i una comprensió més profunda de la expressió emocional a través de la música. A més, es busca fomentar la capacitat dels participants de comunicar històries i emocions mitjançant la seva interpretació amb la guitarra flamenca.

 

A qui va adreçat:

Està dirigit a estudiants de guitarra de tots els nivells d'experiència, des de principiants fins a avançats, que estiguin interessats en explorar i aprofundir en el gènere del flamenc. No es requereix cap experiència prèvia en guitarra flamenca, però és recomanable tenir un coneixement dels acords bàsics de la guitarra (acords majors, menors...). El taller ofereix un espai d'aprenentatge inclusiu on els participants poden desenvolupar-se musicalment i connectar amb la passió i l'expressió del flamenc.

 

Metodologia:

La metodologia del taller es centra en la pràctica activa i experiencial, amb un enfocament en l'aprenentatge pràctic i la interpretació musical. A través de sessions pràctiques guiades pel professor, els participants exploraran les tècniques i els estils característics del flamenc, desenvolupant habilitats tècniques i expressives. Es fomentarà la participació activa dels estudiants, amb l'oportunitat d'experimentar i aplicar els conceptes apresos en un entorn de suport i col·laboració.

 

Material necessari per part de l'alumne:

Només necessitaran una guitarra en bon estat de funcionament. Es recomana que portin també una libreta per prendre notes i enregistrar els materials de classe. 

⇒Inscriu-te aquí!

 

Professor/a: Ezequiel Coria

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 18/03/2024
Fi d'inscripció: 10/04/2024

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir