Exposició "FELÍCIA FUSTER TORNA A LA BARCELONETA"
Abstraccions Líriques. A cura de Pilar Parcerisas

© J. A. Fernández Colmenero

27/01/2022 > 26/02/2022
Preu: Gratuït

Del 27 de gener al 26 de febrer

FELÍCIA FUSTER TORNA A LA BARCELONETA

Abstraccions Líriques. A cura de Pilar Parcerisas

Del 27 de gener al 26 de febrer, "Felícia Fuster torna a la Barceloneta" amb una proposta d'activitats a tres equipaments del barri: el Centre Cívic Barceloneta, La Casa de la Barceloneta 1761 i la Biblioteca Barceloneta - La Fraternitat.

Amb aquesta agenda de propostes es tanca l'any que commemora el 100 aniversari del naixement d'aquesta artista plàstica i poeta, al barri de La Barceloneta.

Us convidem a participar a la Cercavila Poètica que tindrà lloc dijous 27 de gener a les 18h, sortint de la Biblioteca Barceloneta - La Fraternitat ( C/ Comte de Sta Clara 8). 

L'acció itinerant ens aproparà a l'obra original, moderna i dinàmica de l'artista. Durant el recorregut es presentarà el capgròs dedicat a Felícia Fuster.

El #ccbarceloneta acollirà també l'exposició "Felícia Fuster. Abstraccions líriques", una mostra de pintures de la col·lecció de la Fundació Felícia Fuster, que recull una producció del que s'ha classificat com a abstracció lírica. Una pintura de càrrega emocional, animada per l'energia d'una obra poètica austera, amb paisatges siderals, visionaris, musicals.
Inauguració dijous 27 de gener a les 19.30h. Espai A del Centre Cívic Barceloneta.

Visites guiades concertades amb escoles i grups del barri de La Barceloneta. Activitat realitzada amb la Fundació Felícia Fuster. Reserves: visuals@civicbarceloneta.com

 

Dimecres 9 de febrer a les 19h

Concert de Sílvia Comes “ Homenatge a Felícia Fuster”

Aquestes cançons són el nou  treball discogràfic de la cantautora que presentarà properament a París.  Amb  la veu i la guitarra, acompanyada pels seus grans músics, Sílvia Comes canta i diu Felícia Fuster.

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir