“THE ART OF STRUCTURE” (títol provisori) de RAVID ABARBANEL // “EL CONTORNO DE UN PAISAJE” de RAQUEL KLEIN

Fotografia Bologna Children's Book Fair

Dijous
De 20h a 21h

13/06/2024
Preu: Gratuït

Dijous 13 de juny a les 20h || Vespre de dansa amb programació doble // Preu: gratuït (amb inscripció prèvia). Reserva aquí la teva invitació a partir del 27 de maig a les 10h.

“THE ART OF STRUCTURE” (títol provisori) de RAVID ABARBANEL

Has de saber marxar i encara quedar com un arbre: com una arrel deixat a terra, un paisatge s'esvaeix quan ens quedem quiets. De “Paisatges esvaïdors”. Hilda Domin. El viatge comença amb l'acord de sortir junts i sols. En moviment constant entre la sortida i la tornada.

Ideació i coreografia: Ravid Abarbanel // Música original: Guy Sherf // Intèrprets per concretar. Residència artística: CC Barceloneta.

Durada: 20 minuts + col.loqui post-funció // Preu: gratuït.

@ravidabarbanel

 

“EL CONTORNO DE UN PAISAJE” de RAQUEL KLEIN

El contorn d'un paisatge és un projecte de recerca per a generar el punt de partida d'una nova peça a partir d'un llenguatge híbrid entre el cos escènic i el cos instal·latiu. El focus principal de la investigació és la mirada al cos, un cos exposat, a un cos que es mira i es contempla. Com generar imatges des de l'atmosfera, la temperatura del lloc i la seva llum per, des d'allà, deixar aparèixer el cos que l'habita.

Pensar un cos com a paisatge en si mateix.

Pensar l'espai com a cos.

Pensar un cos en espai.

Ocupar un espai.

Ser l'espai.

Direcció, creació i interpretació: Raquel Klein // Disseny espai i composició sonora: Albert Tarrats i Adrià Juan. Residència artística: CC Barceloneta.

Durada: 20 minuts + col.loqui post-funció // Preu: gratuït.

@raquel.klein.projects

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Telèfon: 93 256 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir