TEMPS DE DONA
Un espai a Baró de Viver on les dones són les protagonistes

Preu: Gratuït

Què és?

El projecte Temps de Dona és un espai de trobada per dones majors de 18 anys amb l’objectiu d’esdevenir espai de trobada i per ser simplement una mateixa, deixant de banda etiquetes i rols que ocupem cada dia, per trobar un moment d’espai i temps per una mateixa.

 

Què fem?

Regalar-nos temps de qualitat i passar-nos-ho bé en companyia d'altres dones tot fent diferents activitats culturals com sortides, tallers i xerrades, entre d'altres.

Sempre amb l'objectiu de treballar temes d’interès per a les dones, i donar a conèixer i (reconèixer) el paper d'altres dones. 

També és un dels espais que abanderen i participen molt activament dins les activitats relacionades amb el 25N, dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les dones i el 8M, Dia Internacional de la Dona.

 

Quan es fa?

Durant cada trimestre de tallers es van oferint diverses activitats en dies i horaris diferents per tal d'intentar arribar al màxim de dones. A l'agenda trobaràs les diferents activitats programades per tal que puguis reservar-te el dia si t'interessa venir a l'activitat. Algunes activitats son d'una sola sessió i altres de vàries.

 

Com m'apunto?

A les activitats: Al web del centre cívic tens accès a les inscripcions de cada activitat. Només t'has d'inscriure a aquelles que t'interessin.

A Temps de Dona: Si vols estar al dia de totes les activitats que programem a Temps de Dona, apunta’t! per tal que et convoquem

On: Centre Cívic Baró de Viver i Espai de la Gent Gran
Adreça: Carrer Quito 8-10

Telèfon: 93 256 50 97
Email: info@ccbarodeviver.cat

Compartir