EXPOSICIÓ: "JO PALLASSA"
La Regadora 2020

03/08/2020 > 31/08/2020

Aquest estiu el Centre Cívic Besòs torna a omplir la seva sala d'exposicions. Podeu venir a veure les fotografies de "Jo, Pallassa" del 3 al 31 d'agost.

 

El projecte "JO, PALLASSA" es planteja des del grup de dones d'AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdayola-Ripollet) com a projecte conjunt de l'agrupació, per tal de donar a conèixer les dificultats a les quals s'enfronten les dones que fan de pallasses, pel fet de ser dones.

El projecte pretén acostar al públic la importància tan lúdica com social de la seva tasca, així com la determinació d’aquestes dones davant les dificultats que es troben en el camí pel fet d’incorporar-se a un món tradicionalment masculí. Un món que ja compta amb unes dificultats inherents a la percepció social del personatge del pallasso.

Es mostren, a través de diverses fotografies aportades per socis/es d’AFOCER, les interioritats de la tasca de diferents pallasses. L’exposició s’estructura en tres grans blocs: la persona i la seva realitat, el personatge de la pallassa i les activitatsque l’envolten. Ser pallassa és, al cap i a la fi, una opció de vida!

Glòria Molina (Comissària)

On: Sala d'exposicions
Adreça: Rambla Prim, 87

Compartir