CURSOS I TALLERS HIVERN 2022
tallers trimestrals

INSCRIPCIONS

Presencials:
del 20 de desembre del 2021 al 15 de gener del 2022
de dilluns a divendres de 8 a 21h i dissabte de 10 a 14h

Per formalitzar la inscripció presencial cal realitzar el pagament amb targeta o imposició bancària (cal presentar el comprovant de l'ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d'haver efectuat la matrícula. Fins que no s'entregui el rebut no es considerarà vàlida la inscripció)

La inscripció de menors d'edat serà presencial i amb autorització del/la tutor/a legal


On-line:
del 20 de desembre del 2021 al 16 de gener del 2022

-Per poder fer una inscripció on-line t'has de registrar com a usuària. Amb les dades personals no es pot inscriure una altra persona.

 --------------

CONDICIONS

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin dur a terme en format virtual. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Es obligatori l'ús de mascareta en tots els tallers

El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos (tan en el format presencial com en on-line).

Els cursos i tallers són trimestrals i els preus corresponen a la totalitat del trimestre.

En cap cas es reservarà plaça per telèfon.

Un cop realitzada la inscripció només es retornaran els diners en cas que el centre cívic suspengui el curs.

El Cívic es reserva el dret de suspendre un curs si no s'arriba al mínim d'inscripcions, així com de variar la programació, l'horari, el professorat o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

 --------------

DESCOMPTES I REDUCCIÓ DE TARIFES

Per beneficiar-se de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur i discapacitat) cal presentar la documentació i fer la inscripció presencialment al centre, durant el període d'inscripció.

Per a la inscripció a dos o més tallers s'aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic. No acumulables a altres tipus de descomptes.

 --------------

CURSOS I TALLERS

Escola de flamenc: Dansa flamenca (iniciació, intermedi, avançat), Sevillanes (iniciació, intermedi) Guitarra flamenca (iniciació, intermedi), Flamenc sense límits, Cante (iniciació, avançat), Caixò (iniciació), Combo

Música, dansa i teatre: Zumba, Guitarra (iniciació, intermedi) , Besòs Band, Salsa i ritmes caribenys, Danses africanes, Taller teatre dansa Besòs Creació

Salut i benestar:  Ioga (matí, tarda), Aeròbic, Pilates, Dansa teràpia "La veu de la teva dansa", Hort urbà (dimecres, divendres)

Recursos i humanitats: Treu profit del teu mòbil/tablet (iniciació, intermediEdició multimèdia, Informàtica (iniciació, intermedi), Anglès

Arts plàstiques: Pintant del naturalAquarel·la, Fotografia iniciació, Fotogrup, Ceràmica, Cosir a màquina (iniciació, intermedi)

Taller de cooperació veïnal: Escacs

Infantils (de 6 a 12)Kung-Fu, Ceràmica, Llenguatge musical (de 8 a 14 anys), Dibuix i pintura, Circ, Arquitectura

Joves (de 12 a 18): K-Pop, Guitarra (iniciació, avançat), Arts marcials, Retrata amb estil (dibuix), Arquitectura, Modernizate: costura creativa, estampació i art tèxtil

 

 

 

On: Centre cívic Besòs
Adreça: Rambla Prim, 87

Compartir