EVA (ens) VA DEIXAR EL PARADÍS
A càrrec de Cia. KAMALA TEATRE

Tatia Talulah

Divendres
De 19:30h. a 20:20h.

05/04/2024
Preu: Gratuït

Sinopsi

Aquest treball transita les diverses històries de cossos de dones en cerca del sentit de la llibertat. Ella, la primera i l'última, la rica i la pobra, la sagrada i la profana, una traïdora i l'altra, totes massa proclius a la llicència sexual, massa ingovernables, feroces i intel·ligents. Una història amb successius massa, fregant el perillós. Potser les condicions  perfectes per a engendrar el seu propi circ i tirar-se a volar.

 

He triat no estar en la gènesi d'una humanitat destinada a sobreviure, sinó en la gènesi d'una humanitat predisposada a morir i a travessar el llindar d'una nova vida, la pròpia.

Fitxa tècnica

Direcció: Andreia Moreira
Interpretació: Andreia Moreira
Vestuario: Andreia Moreira
Música: Rain de Ryuichi Sakamoto, A Calling Home de Ann McDonald
Fotos: Adriana Monroy
Públic: a partir dels 13 anys

 

Durada: 50 min. / Idioma Castellà

 

Agreiments:  Festival Internacional d'Arts no Feminino: Festival Marias per sempre creure en el meu treball i l'oportunitat d'obrir el procés creatiu al públic, la qual cosa va ser determinant; Adriana Monroy per les fotos; Dana Martínez Cazaña per la mirada externa; Carlos Hernández pel suport; Ángela Valeria Bustamante per la mirada externa i suport al creatiu; Consuelo Bartolomé per fer-me tostaditas i alimentar-me quan arribo a casa massa cansada; Sandra Guerreiro Dies per l'amistat i per veure a totes les meves Evas; al meu cos, el meu esperit i la meva ment per ser resilients i lliurats a l'ofici de crear, de sentir i de fer sentir; a todes els que col·laboraran però encara no sé.

Inscriu-te aquí!

Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Drassanes

On: Centre Cívic Drassanes
Adreça: C/ Nou de la Rambla, 43

Telèfon: 934 412 280
Email: informació@ccdrassanes.cat

Compartir