Inscripcions als tallers
TARDOR 2020

Descarrega't tota la programació de tallers

 

El Centre Cívic Drassanes realitza una programació de cursos trimestrals. Són cursos de 13.5 o 18 hores repartides en 9 sessions de 1,5h o 2h durant 9 setmanes, depenent del contingut i de la metodologia necessària de cada taller.

El Centre Cívic està especialitzat en arts escèniques i noves cultures i ofereix un ventall d’activitats relacionades amb la seva especialitat. Volem oferir eines i recursos a les persones interessades en el món de les arts escèniques: per això tenim en compte a més de la interpretació i el moviment, altres eines que es necessiten a l’hora de dur a terme un muntatge.

Els tallers van adreçats a tots els públics perquè tothom que vulgui pugui descobrir, desenvolupar i aprofundir les seves habilitats.

 

TALLERS TARDOR 2020

Inici dels tallers a partir de la setmana del 5 d'octubre

La seva durada serà entre els mesos d'octubre, novembre i desembre

Inscripcions a partir del 14 al 25 de setembre o fins exhaurir les places.

 

 

Si tens dubtes, truca'ns al 93 441 22 80 o vine al centre 

de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h.

---

A causa de la situació actual s’han reduït les places de cada curs per tal de garantir la distància de seguretat entre les participants. A més, cada persona haurà de portar el seu material per fer el taller (màrfaga ioga, material de costura, etc.) i l'ús de la mascareta serà obligatori per accedir al centre.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament)  aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

 

 Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

 

El centre es reserva el dret de variar la programació, l’horari, el professor o professora o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari.

---

 

La devolució del curs tan sols es farà quan un curs s’anul·li per part de l’organització. El temps per recollir aquesta devolució serà del 13 d’octubre al 4 de desembre.

 

 Una vegada iniciats els tallers no es retornarà, en cap cas, l’import de la inscripció. 

 

 

Compartir