Inscripcions als tallers
ESTIU 2021

El Centre Cívic està especialitzat en arts escèniques i noves cultures i ofereix un ventall d’activitats relacionades amb la seva especialitat. Volem oferir eines i recursos a les persones interessades en el món de les arts escèniques: per això tenim en compte a més de la interpretació i el moviment, altres eines que es necessiten a l’hora de dur a terme un muntatge.

Els tallers van adreçats a tots els públics perquè tothom que vulgui pugui descobrir, desenvolupar i aprofundir les seves habilitats.

 

TALLERS ESTIU 2021

Inici dels tallers a partir de la setmana del 28 de juny

La seva durada serà de 4 sessions durant el ems de juliol

Inscripcions del 16 al 25 de juny o fins exhaurir les places.

 

 

Si tens dubtes, truca'ns al 93 441 22 80 o vine al centre 

de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 21h.

---

A causa de la situació actual s’han reduït les places de cada curs per tal de garantir la distància de seguretat entre les participants. A més, cada persona haurà de portar el seu material per fer el taller (màrfaga ioga, material de costura, etc.) i l'ús de la mascareta serà obligatori per accedir al centre i durant el desenvolupament de les classes. 

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament)  aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

 

 Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

 

El centre es reserva el dret de variar la programació, l’horari, el professor o professora o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari.

---

 

La devolució del curs tan sols es farà quan un curs s’anul·li per part de l’organització. El temps per recollir aquesta devolució serà del 5 al 23 de juliol. 

 Una vegada iniciats els tallers no es retornarà, en cap cas, l’import de la inscripció. 

 

 

Compartir