Inscripcions als tallers
ESTIU 2020

El Centre Cívic Drassanes realitza una programació de cursos trimestrals. Són cursos de 13.5 o 18 hores repartides en 9 sessions de 1,5h o 2h durant 9 setmanes, depenent del contingut i de la metodologia necessària de cada taller.

El Centre Cívic està especialitzat en arts escèniques i noves cultures i ofereix un ventall d’activitats relacionades amb la seva especialitat. Volem oferir eines i recursos a les persones interessades en el món de les arts escèniques: per això tenim en compte a més de la interpretació i el moviment, altres eines que es necessiten a l’hora de dur a terme un muntatge.

Els tallers van adreçats a tots els públics perquè tothom que vulgui pugui descobrir, desenvolupar i aprofundir les seves habilitats.

 

TALLERS ESTIU 2020

Inici dels tallers a partir de la setmana del 6 de juliol

(Excepte el taller Iniciació a la màquina de cosir que es farà l'1 de juliol)

Preinscripcions pels alumnes inscrits durant el trimestre anterior: del 25 al 29 de juny
Inscripcions obertes: del 30 de juny al 3 de juliol

TALLERS GRATUÏTS. PLACES LIMITADES!

Si tens dubtes, truca’ns al 93 441 22 80 o vine al centre
de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h.

--> Preinscripcions  <--

Del 25 al 29 de juny, teniu preferència per apuntar-vos al mateix taller en que estaveu apuntats l'anterior trimestre, Hivern 2020.

CENTRE CÍVIC DRASSANES De dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h. 

 

El centre es reserva el dret de variar la programació, l’horari, el professor o professora o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari.

 

 

 

 

Compartir