MI MADRE EN BRAGAS
A càrrec de Cia. Cándida

Fotografia de Miriam Martí

Dissabte
De 18:00h. a 19:55h.

13/04/2024
Preu: Gratuït

Sinopsi

Aquesta obra és un homenatge que l’Anna, l’actriu protagonista, vol fer a la seva mare, i alhora és l’espectacle que la Rosa vol fer amb la seva filla, l’Anna. Però també és el fracàs absolut de les intencions de totes dues sobre l’escenari, i el motiu pel qual fracassen.


Perquè ‘Mi madre en bragas’ és Anna Tamayo en bragas i Rosa Escalera en bragas, les dues despullades a través de la paraula mentre parlen amb humor de la seva relació i de les vivències de la Rosa com a dona i com a mare, reivindicant la figura de les dones treballadores nascudes als anys cinquanta que han dedicat tota la vida a buscar la seva pròpia independència i a mantenir la família.

‘Mi madre en bragas’ la dirigeix Lali Álvarez, amb la dramatúrgia de Raquel Loscos.

Cia. Cándida

Aquesta és una companyia teatral que treballa a partir de l’ús catàrtic de l’humor i de la generosa exposició emocional de la seva actriu i alma mater, Anna Tamayo. Les altres dues fundadores són Mercè Alegre, artterapeuta i historiadora, i l’escriptora i directora Ángela Palacios.

Les tres van materialitzar la companyia el 2019 amb la peça Càndida, que investigava sobre els abusos patits per l’actriu protagonista. El seu segon espectacle, 200.000 dones, coproduït per la Sala Fènix, donava veu a les condemnades per bruixeria al nostre país. Amb aquesta obra van guanyar el Premi del Jurat i el Premi del Públic al Catbasur 2020, i el Primer Premi del Públic i la Menció Especial del Jurat al Festival Escènia 2021.

Més tard arribarien el primer espectacle familiar de la companyia, Tornar a casa i Mi madre en bragas, l’obra que presenten ara al circuit.

Fitxa Artística
Direcció: Lali Àlvarez
Interpretació: Rosa Escalera i Anna Tamayo.

Durada: 55 minuts / Idioma: Català i Castellà

Inscriu-te aquí!

 

Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Drassanes

On: Sala de Cultura Milaway Raval
Adreça: INS Milà i Fontanals. Plaça de Josep M. Folch i Torres s/n

Telèfon: 934 412 280
Email: info@milawayraval.cat

Compartir