Clara Conill - fotografia
Fotògrafa

La fotògrafa Clara Conill és una de les persones col·laboradores del projecte 'EL VIVER'

La companyia resident podrà optar a una sessió fotogràfica amb un dels nostres fotògrafs col·laboradors.

 

----

 

Clara Conill

1991, Barcelona

 

Clara viu i treballa a Barcelona, on combina els seus projectes personals amb encàrrecs professionals. Després d’estudiar Imatge i un Postgrau en Fotografia Documental i Reportatge a IDEP, estudia un segon Postgrau en Disseny Editorial a l’escola d’arts i disseny EINA.

 

Al 2014 autoedita el seu primer projecte personal “Es desde aquí desde donde yo veo” un homenatge a la seva àvia, que mostra el seu univers íntim a partir de detalls, objectes personals, familiars i memòries. Ha exposat en espais com The Folio Club, Cadàver Exquisit, SCAN Tarragona, Barra de Ferro i a Cosmos Arles Books participant en l’exposició col·lectiva “The Family of No Man”.

 

Els seus projectes personals es basen en experiències pròpies per parlar de memòria, pèrdua, de les relacions entre individus i del pas del temps.

Ha treballat fent diversos reportatges per festivals i espectacles com Festival Jardins de Pedralbes, Festival de música antiga Ars Longa, Cantata Kindtheit, així com retrats per companyies i formacions com Cia Potcuia, Cia Parapluie, Cor Auditexaudi, etc. Acaba de publicar el seu últim encàrrec per a la sala de concerts Campari Milano, un fotollibre on s’hi plasma l’univers d’aquest club on hi convergeixen músics, espectacle, còctels i els seus habituals.

Compartir