Informació sobre el cicle aDona't

02/03/2022 > 31/03/2022

Des de fa 16 anys que per les dates del mes de març una comissió de dones del barri del Coll amb la col.laboració del centre cívic i altres entitats organitzem un cicle de la dona amb activitats i tallers de visualització i sensibilització de la desigualtat que pateixen les dones en la nostra societat. 

Exposicions, tallers, concerts i la tradicional Collçotada són algunes de les activitats  del cicle aDona't que es dur a terme durant el mes de març al barri del Coll.

2022 16ena Edició:
RECUPEREM ELS CONEIXEMENTS SILENCIATS

Històricament les dones han estat aparentment absents en molts àmbits de la ciència i de la cultura i gairebé no apareixen en la Història, d’una banda perquè han trobat molts obstacles per poder desenvolupar els seus interessos i capacitats, ja que han quedat rellevades a papers reproductius i de cures, i d’altra, perquè les que ho van aconseguir no se’ls hi ha reconegut ni tan sols han estat esmentades als llibres i mitjans informatius.

L’objectiu d’enguany, és recuperar la saviesa de les dones al llarg de la història, així com aquells coneixements que han estat rellevats a segon plànol o ocultats pels mecanismes opressius que ha desenvolupat històricament el patriarcat.

 

Les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia aquí.

Compartir