Improvisació teatral
NOU

Dijous
De 19.00 a 20.30h

Preu: 62.00€

Improvisa, juga i crea
El matx d’improvisació és una activitat intermèdia entre el joc dramàtic i la representació d’una obra teatral amb tots els valors afegits que el joc aporta i sense la necessitat de repeticions avorrides. A través d’aquest joc aprendrem a escoltar, construir i jugar sobre l’escenari.
Número de sessions: 8
Data d'inici: 22 d'abril

 

David Franch treballa des de 2001 en diverses companies com Amaranto, Colectivo 96º i Labuena Compañía com a cofundador, cocreador i intèrpret. Companyies. Per a la creació de les obres realitzades amb aquestes companyies ha rebut coproduccions del Teatre Lliure, Mercat de les Flors, Centro Párraga, Escorxador d'Elx, CAET Terrassa (Festival TNT), Escena Poblenou, Antic Teatre, Es Baluard (Mallorca), entre d'altres. També ha rebut suport tant per a creació com per a gires per part del CONCA, OSIC, INAEM que m'ha portat a mostrar la feina per Espanya, Europa i Amèrica llatina. A més, ha realitzat residències de creació a diferents espais i festivals de Catalunya, España i Europa. Actualment treballa també en solitari en un primer projecte de teatre comunitari anomenat NORMAL, reben una beca de recerca i creació per part de l'OSIC i escollit dins de la convocatòria La(B) Felipa. Ha impartit diferents tallers de creació escènica i de creació comunitària en festivals i centres culturals de la península com Casa Amèrica de Madrid, el CAS de Sevilla, el Teatre Lliure, la Sala Beckett, el Forn de Teatre Pa'Tothom (Fundació de dones del Raval, AMICAL...), La Visiva (Barcelona), entre d'altres. La seva vessant interpretativa la combina amb la docència
D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/971/2021 del 8 d’abril els cursos de primavera començaran a impartir-se en línia. En cas que aquest trimestre puguem retornar a la presencialitat, us ho comunicarem via correu electrònic.

Professor/a: David Franch

Inici d'inscripció: 15/03/2021

Web: https://cursoslasedeta.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=25&a=2535

Compartir