Tast de ceràmica: tècniques japoneses
NOU

Dissabte
De 10.30 a 12.30 h

02/10/2021 > 27/11/2021
Preu: 72.33 € *Activitat amb suplement

Endinsa't en la tècnica

La ceràmica és una de les formes d’art més antigues. La seva funcionalitat s’ha expressat a través del temps i els espais a partir d’una gran varietat d’estils i de tècniques. Crearem peces de ceràmica basant-nos en algunes de les tècniques japoneses com el kurinuki  o  neriage o estils decoratius com el mishima . A més, aprendrem a restaurar amb la tècnica del kintsugi, l’art de reparar objectes trencats amb or. No es requereixen coneixement previs. Les peces s’entregaran cuites.
Professora: Isabel Pallarés
Del 2 d'octubre al 27 de novembre (7 sessions)
A partir del 6 de setembre a les 10h, pots inscriure't clicant aquí!

 

Isabel Pallarés Esteban és graduada en ceràmica artística. Disposa del Carnet d’artesana cultural i combina la producció artística amb la docència. A més, està en constant formació fent cursos d’especialització i perfeccionament per ampliar els seu coneixements.

 

Pots seguir-la a l'Instagram

 

 
Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.

Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats.

Compartir