Propostes per practicar idiomes

#CATALÀ

L'Antoni Masramon, al capdavant del taller "d'Aprendre a esciure i parlar bé el català"  ens envia un recurs per aquelles persones qui vulguin posar a prova la seva ortografia.

En aquest enllaç :https://llengua.gencat.cat/ca/serveis/aprendre_catala/recursos-per-al-professorat/dictats-en-linia/ s'hi poden trobar dictats per a tots els nivells, des del més fàcil "“Elemental B1” al més avançat “Superior C2”. Només cal triar un dictat, escoltar l'audio i fer anar el llapis. En la mateixa web podreu trobar la correcció proposada.

Gràcies Antoni!


#ANGLÈS

Alumnes de la Beatriz Benet que necessiteu les plantilles de correcció dels deures que us hem fet arribar per e-mail les trobareu cada setmana aquí (feu click sobre la plantilla de correcció que vulgueu):

Correcció exercicis 1a setmana grup anglès elemental

Correcció exercicis 1a setmana grup anglès pre-intermedi

Correcció exercicis 1a setmana grup treu la pols al teu anglès

 Thank you so much Bea!

 

També ens proposa aprendre vocabulari mèdic per parlar de símptomes gripals en aquest enllaç:
https://learnhotenglish.com/medical-vocabulary-in-english/?showprivate&goal=0_23ec1c4755-003aae30c2-68446925&mc_cid=003aae30c2&mc_eid=1eab23bd02


 #ANGLÈS

Si voleu seguir informant-vos de què passa al món, però voleu fer-ho en anglès, en aquesta web https://www.newsinlevels.com/ trobareu notícies i podreu escollir el nivell que més s'adapti a vosaltres!

I si voleu fer exercicisde repàs de tot tipus de gramàtica feu click aqui: https://www.perfect-english-grammar.com/grammar-exercises.html

 


 #FRANCÈS

L'Océane Lugern, tallerista de Francès conversa, proposa als seus alumnes escoltar la radio France Inter, on cada matí un periodista llegeix la carta d'un escritptor. Son 3 minuts i si us inspireu diu que podeu fer el mateix exercici i fer-nos-la arribar a ccsarria@qsl.cat que ella la corregirà i contestarà.

També proposta fer visites per Versailles o el Louvre en pijama!

Mersi Océane et a bientôt!


#ANGLÈS

Si voleu fer exercicis de gramàtica, ampliar vocabulàri, trobar textos per nivell, la pàgina de la BBC té una infinitat de recuros!

https://www.bbc.co.uk/learningenglish/

el mateix recurs el trobem en  #ITALIÀ http://www.bbc.co.uk/languages/italian/


 #FRANCÈS

Exercicis interactius per practicar el francès https://apprendre.tv5monde.com/fr

 

Compartir