Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Respectem Collserola! Estiu al Parc Natural

Amb l’arribada de les altes temperatures, visitants i veïns hem d'extremar les precaucions i evitar qualsevol actuació que pugui augmentar el risc d'incendis. Entre tots, hem de protegir Collserola.

La nova normalitat a Barcelona

Consulteu tota la informació sobre les mesures de la nova normalitat a Barcelona. ​

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Notícies

Aquest estiu els barris de Barcelona s'omplen d'activitats per a joves i adolescents

03/07/2020 - 09:47

Joventut. Es duran a terme prop de 200 activitats gratuïtes adreçades a adolescents i joves de 12 a 18 anys durant els mesos de juliol i agost, seguint les recomanacions sanitàries vigents per a la contenció de la covid-19.

Convocatòria semi presencial i telemàtica del Consell Plenari del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

02/07/2020 - 10:28

Participació. Dimarts, 7 de juliol de 2020 es convoca sessió ordinària semi presencial per videoconferència del Consell del Districte de Sarrià – Sant Gervasi a partir de les 17 hores, en única convocatòria, per tractar dels...

Nova zona de càrrega i descàrrega i 17 places d’aparcament de motos al carrer de Sant Elies

01/07/2020 - 15:05

Mobilitat i transport. Ha començat la senyalització de la nova zona de càrrega i descàrrega i els 17 estacionaments de motocicletes del carrer de Sant Elies entre els carrers de Brusi i de Balmes.

Recuperació de tallers del Centre Cívic Vil·la Urània

01/07/2020 - 14:28

Cultura. Si durant el confinament per la covid19 estàveu fent algun dels tallers del Centre Cívic Vil·la Urània, ara el podeu recuperar. Us expliquem com fer el procediment.

Es reactiva el canvi de costat periòdic en l’estacionament

01/07/2020 - 12:16

Mobilitat i transport. A partir de l’1 de juliol, es torna a posar en marxa l’aparcament altern a cada banda d’alguns carrers del districte que s’havia anul·lat el passat 1 d’abril per l’estat d’alarma.

Estratègies per a joves davant una pèrdua

30/06/2020 - 14:16

Joventut. Els servei per a joves i adolescents KONSULTA’M dona alguns consells per respondre al procés de dol que s’inicia amb una pèrdua.

El PIAD Sarrià – Sant Gervasi organitza tallers intensius al juliol

30/06/2020 - 10:57

Tallers on line. La programació és intensiva durant el mes de juliol i inclou tallers d’autodefensa, mindfulness, i enfocats en el foment de l’autoestima. Tots són gratuïts i on line amb inscripció prèvia.

SPRO

Més facilitat per estacionar a les zones de càrrega i descàrrega amb l’aplicació SPRO

29/06/2020 - 14:57

Mobilitat. A Barcelona, l’app SPRO substitueix l’antiga app areaDUM.

Us pot interessar

Webs d'interès