Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Respectem Collserola! Estiu al Parc Natural

Amb l’arribada de les altes temperatures, visitants i veïns hem d'extremar les precaucions i evitar qualsevol actuació que pugui augmentar el risc d'incendis. Entre tots, hem de protegir Collserola.

Cicle d'espectacles familiars al Turó Park

Els mesos de maig, juny i juliol, concretament els dissabtes a la tarda, l’incomparable jardí del Turó Park es transforma en una carpa de circ, en un escenari de titelles o un teatre musical per gaudir d’una programació d'espectacles gratuïts per a tots els públics.

Celebrem els 100 anys de l'annexió de Sarrià!

Fa un segle que l'antiga vila de Sarrià forma part del municipi de Barcelona i per recordar-ho el Districte de Sarrià - Sant Gervasi organitza un programa d'activitats públiques per celebrar els primers cent anys d'història municipal compartida.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any, però a l’estiu encara més. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Notícies

Vespres de música a la muntanya

05/07/2022 - 11:33

Cultura. El Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán i el Casal de Barri Can Rectoret organitzen un cicle gratuït de música als equipaments del barri i el seu voltant. Cal inscripció prèvia.

Resultats del primer Baròmetre d’opinió de Barcelona de l’any

04/07/2022 - 16:30

Ajuntament. Entre el 24 i el 31 de maig s’han entrevistat vuit-cents barcelonins i barcelonines amb dret a vot a les eleccions municipals.

Horaris d’estiu de les biblioteques

04/07/2022 - 11:34

Cultura. Fins al 26 de setembre les Biblioteques de Barcelona reajusten els horaris. A Sarrià – Sant Gervasi, la Biblioteca de Sant Gervasi – Joan Maragall romandrà oberta durant el mes d’agost.

Neix al Zoo una cria d’orangutan

02/07/2022 - 10:02

Benestar animal. La cria va néixer al maig i es troba en perfecte estat de salut.

Tancament temporal de l’accés als jardins de Can Sentmenat pel carrer del Desert

01/07/2022 - 10:55

Obres. A causa del precari estat infraestructural del mur i de l’ancoratge de la porta d’accés del carrer del Desert, l’accés roman tancat.

Cicle de diàlegs sobre alimentació sostenible a Can Calopa

01/07/2022 - 09:28

El primer diàleg del cicle “El gust de Barcelona” serà el 21 de juliol a les 18.30 hores.

Pla de millora de les infraestructures de prevenció d’incendis forestals del Parc Natural de la Serra de Collserola

30/06/2022 - 12:17

Prevenció. L’objectiu és reduir la capacitat de propagació dels grans incendis forestals i facilitar-ne l’extinció, complementant-se amb el dispositiu existent.

Infant juga amb el Diavolo davant de l'escola Àngels Garriga.

Més de sis-cents milions d’euros per garantir els drets de la infància

29/06/2022 - 16:59

Infància. Aquesta és la xifra que s’hi va destinar l’any 2021, gairebé el 19% del pressupost municipal.

Us pot interessar

Webs d'interès