Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Cicle d'espectacles familiars al Turó Park

Els caps de setmana del mes de maig, juny i juliol, a les 18.30 hores, s’aixeca el teló i podreu gaudir en família i en l’incomparable marc del Turó Park d'espectacles gratuïts per a tots els públics.

Horaris d’estiu dels Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIADs) de Barcelona

El PIAD de Sarrià – Sant Gervasi romandrà obert durant el mes de juliol i a l’agost restarà operatiu, a excepció del període del 4 al 20 d’agost inclòs. Recordeu que el servei funciona amb cita prèvia trucant al telèfon gratuït 900 922 357.  

III Cicle Agricultura Proximitat a Sarrià - Sant Gervasi

De dimecres 2 de juny a dimecres 30 de juny.

Aquest cicle d’activitats s’organitza amb motiu de la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Respectem Collserola! Estiu al Parc Natural

Amb l’arribada de les altes temperatures, visitants i veïns hem d'extremar les precaucions i evitar qualsevol actuació que pugui augmentar el risc d'incendis. Entre tots, hem de protegir Collserola.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Notícies

Xerrada divulgativa – ‘La vida rural de Collserola’

23/06/2021 - 09:10

Cultura. Dimecres 30 de juny, a les 18 h, podreu conèixer les històries de vida a les masies de l’entorn de Collserola a la xerrada divulgativa que presenta el Centre Cívic de Vallvidrera Vázquez-Montalbán.

El Bus Turístic torna a circular per Sarrià – Sant Gervasi el 2 de juliol

22/06/2021 - 15:50

Recordeu que com a la resta del transport públic, la mascareta serà obligatòria. La ruta blava té parades al districte, concretament al Tibidabo i Pedralbes.

Una placa en honor a l’escriptora Ana María Matute

22/06/2021 - 15:24

Feminismes i dona. La façana del número 20 del carrer de Plató, al districte de Sarrià - Sant Gervasi, ja llueix la placa d’homenatge a la novel·lista.

revetlla de Sant Joan

En marxa el dispositiu especial per la revetlla de Sant Joan

22/06/2021 - 11:48

Seguretat i prevenció. Reforç de les unitats de Bombers i de la Guàrdia Urbana i del servei de neteja per la nit més curta de l’any.

Dia Internacional de la Síndrome de Dravet

22/06/2021 - 10:55

El dia 23 de juny se celebra el Dia Mundial de la Síndrome de Dravet, destinat a conscienciar i donar a conèixer societat aquesta malaltia.

Obres de canalització al carrer major de Sarrià

22/06/2021 - 10:40

Obres. Les obres de millora es realitzaran de l’1 de juliol al 8 d’agost de 2021. Hi haurà afectacions al trànsit rodat i al de vianants, i prohibició d’estacionament de vehicles.

La ciutadania tria 6 projectes dels pressupostos participatius per Sarrià - Sant Gervasi

22/06/2021 - 09:58

PARTICIPACIÓ. S'hi destinaran 2,2 milions d'euros.

Espectacle: 'Acrobaticontes' al Centre Cívic Vil·la Urània

22/06/2021 - 09:47

Infants. Dilluns, 28 de juny, a les 18 h, l’espectacle, els colors i els somriures del circ us esperen al Centre Cívic Vil·la Urània.

Us pot interessar

Webs d'interès