Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Barcelona des de casa

Informació general sobre la Covid-19. #EnsEnSortirem

Estimat Diari BCN

Barcelona des de casa als ulls dels infants. Participa-hi!

#desdecasa Decidim Barcelona

La plataforma decidim.barcelona es posa al servei de totes i tots perquè tinguem un espai digital on puguem ajudar-nos, trobar-nos i compartir

Cultura des de casa

Informa't de totes les activitats culturals que pots gaudir des de casa: exposicions virtuals, música, teatre, literatura i moltes coses més.

Hivern als nuclis urbans de Collserola

Amb l’arribada de l’hivern i les baixes temperatures, un any més, es recomana extremar les precaucions per risc de fred, gel i neu als nuclis urbans de la serra de Collserola.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Notícies

El gran repte #BCNesmoudinsdecasa ens mou a tothom!

06/04/2020 - 10:03

Ciutat. El gran repte “BCN es mou dins de casa” portarà el fitnes a la casa dels barcelonins i barcelonines durant el temps de confinament i acabarà en una gran sessió compartida als balcons el dia 12 d’abril a les 12.00 hores.

La Guàrdia Urbana ret homenatge als treballadors dels mercats municipals

04/04/2020 - 13:50

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han anat al Mercat de Galvany per retre homenatge als treballadors dels mercats municipals.

Autobusos solidaris per transportar pacients dels hospitals als espais de confinament

03/04/2020 - 15:27

Covid-19. Més de dos-cents conductors i conductores de TMB s’han ofert voluntàriament a col·laborar en la logística de l’emergència sanitària a Barcelona.

Recomanacions del Konsulta’m per passar millor el confinament

03/04/2020 - 13:45

Salut. El servei de suport psicològic per a joves i adolescents vol emfatitzar quatre recomanacions clau perquè la joventut passi de la millor manera possible una situació tan inusual com la que ha provocat la crisi de la Covid-19.

Serveis extraordinaris d'alimentació i higiene per a persones sense llar

02/04/2020 - 15:03

Serveis socials. L'Institut Municipal de Serveis Socials ha posat en marxa els serveis extraordinaris d'alimentació i higiene per a persones sense llar. Al nostre districte, el centre d'acollida ASSIS ofereix aquests serveis.

botiguesobertes.barcelona, una plataforma per consultar comerços i serveis oberts

02/04/2020 - 13:44

Comerç. Barcelona Comerç posa a disposició dels veïns i les veïnes, mentre duri el confinament, una eina web per poder consultar els comerços de proximitat que es troben oberts. De la mateixa manera, anima els comerços a donar-se'n d...

Els Salesians i l’Institut Químic de Sarrià faciliten material sanitari gràcies a la tecnologia 3D

31/03/2020 - 12:23

COVID-19. Davant l’escenari de necessitat de material de protecció i respiració, generat arran de la crisi de la Covid-19, l’EUSS i l’IQS han volgut aportar la seva valuosa experiència a la causa sanitària.

“Estimat diari”, un espai virtual d’expressió col·lectiva per als infants

30/03/2020 - 17:49

Infància. El web recollirà les creacions i reflexions en format de text, dibuixos o imatges dels nens i nenes de la ciutat.

Us pot interessar

Webs d'interès