Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Torna la Festa Major de Sarrià!!!

Un cop superada l'emergència sanitària provocada per la covid-19, del 30 de setembre al 9 d'octubre, la Festa Major de Sarrià torna en el seu format original amb un programa ple d'activitats i per a tots els públics.

Espectacles familiars de tardor al Turó Park

El cicle gratuït amb la programació de tardor comença el 10 de setembre i finalitza el 29 d’octubre.

 

Respectem Collserola! Estiu al Parc Natural

Amb l’arribada de les altes temperatures, visitants i veïns hem d'extremar les precaucions i evitar qualsevol actuació que pugui augmentar el risc d'incendis. Entre tots, hem de protegir Collserola.

Obres d'estiu al districte de Sarrià - Sant Gervasi

Durant tot l’any, i especialment, a l’estiu es duen a terme obres de millora a diferents zones del districte. Les actuacions tenen diferents graus d’afectació. Us agraïm per avançat la vostra comprensió.

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any, però a l’estiu encara més. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Celebrem els 100 anys de l'annexió de Sarrià!

Fa un segle que l'antiga vila de Sarrià forma part del municipi de Barcelona i per recordar-ho el Districte de Sarrià - Sant Gervasi organitza un programa d'activitats públiques per celebrar els primers cent anys d'història municipal compartida.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Notícies

Es posa en marxa la Targeta Cuidadora, un recurs per ajudar les persones que cuiden

29/09/2022 - 18:32

VILAVEÏNA. Barcelona estrena la Targeta Cuidadora, una iniciativa que oferirà serveis i recursos gratuïts per a les persones que cuiden algú a la ciutat, ja siguin familiars o professionals.

‘Sons de Ciutat’, música en viu als barris

29/09/2022 - 11:48

Cultura. A Sarrià – Sant Gervasi, hi haurà dos concerts durant la tardor, els dissabtes 1 d’octubre, al Turó Park i 19 de novembre a la plaça de Frederic Soler. Tots dos a les 12.00 hores.

La Biblioteca Collserola - Josep Miracle acull el festival Liternatura

29/09/2022 - 07:00

Autors locals, nacionals i internacionals donaran una visió global del que està passant en l’àmbit literari sobre temàtica de natura.

Els mercats participen en les festes majors dels barris!

28/09/2022 - 17:00

Un recull de les activitats culturals i gastronòmiques que s'organitzen als mercats de Barcelona durant les festivitats dels barris

Cloenda del centenari de l'agregació de Sarrià

28/09/2022 - 12:32

Centenari. Dijous, 6 d'octubre, a les 17.30 h, en el marc dels actes de la Festa Major de Sarrià.

Pregó de Festa Major a càrrec de Xesco Reverter

28/09/2022 - 12:21

Festa Major. Divendres, 30 de setembre, a les 19.30 h, a la plaça del Consell de la Vila.

Sessió d’acollida per a persones immigrades

28/09/2022 - 08:50

Acollida. El Servei d'Orientació i Atenció a Persones Immigrades (SOAPI) de Sarrià - Sant Gervasi, organitza dijous, 6 d'octubre, de 17.30 a 19.00 h, una sessió d'acollida per a persones immigrades.

Grafisme amb la frase

Inauguració de les placetes del carrer d'Hort de la Vila

27/09/2022 - 14:54

Nomenclator. El dissabte, 8 d’octubre, a les 13.00 hores es farà un acte de descoberta de les dues plaques, la plaça d’Angelina Trallero i la plaça de Mariano Meseguer.

Us pot interessar

Webs d'interès