Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Gaudiu del Nadal i de la festivitat dels Reis

Els tions, l’arribada del Pare Noel i la posterior recollida de cartes de Reis per a Ses Majestats i els seus patges són els plats forts de la festivitat de Nadal al districte.

 

Sarrià – Sant Gervasi celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El 3 de desembre de 1992, l’Assemblea General de les Nacions Unides va decidir proclamar aquest dia com el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i des d’aleshores se celebra arreu del món. 

Podeu consultar tota la programació que es realitzarà a Sarrià – Sant Gervasi.

Hivern als nuclis urbans de Collserola

Amb l’arribada de l’hivern i les baixes temperatures, un any més, es recomana extremar les precaucions per risc de fred, gel i neu als nuclis urbans de la serra de Collserola. Per emergències cal trucar al nou telèfon unificat, el 112.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Barcelona International Community Day

No et perdis la trobada anual de l’ecosistema de talent internacional organitzada per l’Ajuntament de Barcelona

Notícies

Horaris de Nadal a les Biblioteques

09/12/2022 - 13:41

Biblioteques. Les Biblioteques de Barcelona modifiquen els horaris durant el període de Nadal (del 24 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos). Del 27 al 31 de desembre la Biblioteca de Sant Gervasi – Joan Maragall romandrà oberta...

Trasplantació d’un lledoner de gran port del carrer d’Horaci

07/12/2022 - 13:26

Obres. Les tasques per al trasllat de l’arbre de grans dimensions es faran del 12 al 18 de desembre i comportaran afectacions de trànsit al tram afectat.

Biblioteca de Sabers

07/12/2022 - 13:07

Justícia global. L’activitat tindrà lloc dissabte, 17 de desembre, de 11.00 a 14.00, al Teatre de Sarrià i està recomanada per a majors de 12 anys.

Barcelona reparteix kits de reciclatge en els punts verds per fomentar la correcta separació de residus

05/12/2022 - 12:48

Ecologia. A Sarrià - Sant Gervasi hi ha els punts verds de barri situats als jardins de les Tres Torres per donar servei als veïns i veïnes dels barris de les Tres Torres, Sant Gervasi – Galvany i Sant Gervasi – La Bonanova, el de...

La primera edició del Contracte Agrari de Collserola remunera les actuacions socioambientals de la pagesia

05/12/2022 - 12:46

Ecologia urbana. S'aproven 17 sol·licituds de projectes productius amb un pressupost total de 67.190,26 € per la realització d’actuacions adreçades a la prevenció d’incendis, manteniment del mosaic agroforestal i biodiversitat, entre...

Nova campanya de control dels vehicles de mobilitat personal

05/12/2022 - 11:41

Seguretat i Prevenció. Guàrdia Urbana. Aquest dispositiu es mantindrà actiu durant tota aquesta setmana i prestarà una atenció especial als trixis i al front litoral de la ciutat.

Flashmob del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2022

Més de 2700 persones han participat a les activitats del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

03/12/2022 - 19:02

Uns 2.500 veïns i veïnes de Barcelona van ballar per a la inclusió a les Flashmobs dels districtes. Amb motiu de l'efemèride, l'Ajuntament va signar un acord per continuar avançant en la inclusió laboral de les persones amb discapacitat.

Procés Participatiu del Pla Director del parc del Castell de l’Oreneta

02/12/2022 - 13:35

Participació. Dimarts, 13 de desembre, a les 18 h, al Centre Residencial de Sant Joan de Deu (carrer de l'Hort de la Vila, 46)

Us pot interessar

Webs d'interès