Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Consells de Barri del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

Durant el mes de novembre es convocaran els 6 consells de barri del Districte de Sarrià - Sant Gervasi del darrer trimestre de l'any.

 

Celebra a Sarrià - Sant Gervasi el 25N

Amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, els diferents equipaments del districte han programat diverses activitats que s’allargaran durant tot el mes de novembre.

 

Hivern als nuclis urbans de Collserola

Amb l’arribada de l’hivern i les baixes temperatures, un any més, es recomana extremar les precaucions per risc de fred, gel i neu als nuclis urbans de la serra de Collserola.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Gaudeix dels parcs i jardins

Endinsa’t en els parcs i jardins dels teus barris i gaudeix de la natura sense sortir del districte.

Notícies

Els Bombers de Barcelona engeguen una campanya per promoure la instal•lació de detectors de fum a les llars

20/11/2019 - 13:51

Prevenció de foc. La mesura “A casa, no convidis al foc” té l’objectiu de promoure la instal·lació d’aquests aparells per reduir el nombre de víctimes mortals en incendis d’habitatges.

Obres de millora de l’enllumenat al carrer dels Quatre camins

19/11/2019 - 17:34

Obres. Us comuniquem que, properament, durem a terme les obres de millora de l’enllumenat al carrer dels Quatre Camins, entre els carrers del Cister i de Jesús i Maria.

Convocatòria de l’Audiència Pública i del Consell Plenari del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

19/11/2019 - 17:24

Participació. Es convoca l’Audiència Pública a la sala de plens de la Seu del Districte.

2a Volta Ciclista a Sarrià

19/11/2019 - 14:24

Dissabte, 23 de novembre, a les 11 hores tindrà lloc la Segona Volta Ciclista a Sarrià, que no es va poder realitzar el passat mes de setembre per causes meteorològiques.

Agenda

Renova la teva roba

Consum responsable. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar el consum responsable i donar una segona vida a les diferents peces de roba.

Quan:
Del 25/11/2019 al 29/11/2019
On:
Espai Jove Casa Sagnier

Contacontes: 'La princeseta'

Activitat infantil. El contacontes forma part del cicle ‘De sentits i sentiments’ que es basa a divulgar contes accessibles i inclusius adaptats a la llengua de signes catalana.

Quan:
22/11/2019
On:
Biblioteca Clarà

Contacontes: 'Tots els petons del món'

Contacontes. El taller serà un espectacle sensorial, visual i inclusiu per a tothom. Es descobrirà com fan els petons les papallones, els cocodrils i les vaques.

Quan:
30/11/2019
On:
Casal de Barri Espai Putxet

Espectacle de titelles: 'El viatge més bonic del món'

Titelles. L’espectacle barreja el teatre visual i de titelles creant un món màgic on tots els infants es poden submergir.

Quan:
29/11/2019
On:
Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán

Us pot interessar

Webs d'interès