Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Convocada la sessió ordinària del Consell de Districte

El Plenari tindrà lloc dilluns, 4 de desembre, a les 18.30 h, a la sala de plens de la seu del Districte (plaça del Consell de la Vila, 7). Hi haurà mesures d'accessibilitat i es podrà seguir en directe de forma telemàtica.

Sarrià – Sant Gervasi celebra el Dia Internacional de les Persones amb DisCapacitat

El 3 de desembre de 1992, l’Assemblea General de les Nacions Unides va decidir proclamar aquest dia com el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i des d’aleshores se celebra arreu del món.

Gaudiu del Nadal i de la festivitat dels Reis

Els tions, l’arribada del Pare Noel i la posterior recollida de cartes de Reis per a Ses Majestats i els seus patges són els plats forts de la festivitat de Nadal i dels Reis que aquest any compta amb el retorn de la cavalcada de Reis per Sarrià i Sant Gervasi.

A Barcelona, com a casa

A casa, sabem fer equip. Cuidem el que compartim, llencem cada cosa al seu contenidor i deixem les coses al seu lloc. Barcelona també és casa nostra.

Nova edició del Programa Sarrià - Sant Gervasi per la Justícia Global

Exposicions, tallers, taules rodones, poema-fòrum, teatre i biblioteca de sabers formen el programa, que s'ha dissenyat amb el grup d'entitats de Justícia Global del districte, i amb la col·laboració d'altres. Fins al 16 de desembre.

Activat el Protocol per situació de sequera de Barcelona en fase d’excepcionalitat

Davant l’escassetat actual de recursos hídrics, l’Agència Catalana de l’Aigua ha decretat l’excepcionalitat hidrològica per situació de sequera de la ciutat. Aquesta mesura implica noves limitacions en l’ús d’aigua potable.

 

#ArtScience23, el nou cicle d’activitats de la Fundació Julio Muñoz Ramonet

Fins al 15 de desembre, gaudiu d'aquest programa d'art i ciència, farcit de propostes culturals que giren entorn del temps, tant des del punt de vista de concepte físic, com d’artifici cultural.

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Notícies

Ara ve Nadal

Gaudiu del Nadal i de la festivitat dels Reis a Sarrià – Sant Gervasi

29/11/2023 - 12:01

Nadal. Els tions, l’arribada del Pare Noel i el retorn de la cavalcada de Reis per Sarrià i Sant Gervasi són els plats forts de la festivitat.

En marxa el desplegament de les zones d'usos compartits per a gossos, vuit a Sarrià - Sant Gervasi

29/11/2023 - 11:46

Benestar animal. S'activen oficialment a partir del 18 de desembre per ampliar els espais on els gossos poden jugar, socialitzar i fer activitat física.

Vols participar en la Cavalcada de Reis de Sarrià – Sant Gervasi 2024?

29/11/2023 - 11:35

Cavalcades. El Districte de Sarrià – Sant Gervasi organitza dues cavalcades, la de Sarrià i la de Sant Gervasi. Si vols participar –hi, les inscripcions es poden realitzar fins el diumenge, 10 de desembre.

Els títols T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar, a partir del 28 de novembre, només amb la T-mobilitat

27/11/2023 - 11:48

Mobilitat. Les targetes de cartró antigues amb banda magnètica que ja han estat adquirides, es podran continuar utilitzant fins que s’esgotin o fins a la data de caducitat, fixada el 15 de gener.

Nomenclàtor

Canvis en el nomenclàtor a Sarrià – Sant Gervasi

24/11/2023 - 09:32

Nomenclàtor. Són el passatge de Manuela Gil Llopart, al costat del parc de Monterols, i la plaça de l’Abat Oliba: antiga rotonda de Bellesguard.

Sabeu quin dia es recullen els mobles i trastos vells al vostre carrer?

24/11/2023 - 08:55

Neteja i residus. El servei de recollida de mobles i trastos vells facilita la correcta recollida de residus domèstics voluminosos. És gratuït per als ciutadans particulars i cal dipositar els objectes el dia que toca.

Mercat Nadal Pedralbes

Mercat solidari de Nadal de Pedralbes

23/11/2023 - 13:56

Nadal. El diumenge 3 de desembre, de 10 a 17 h, l'Associació de veïns i veïnes de Pedralbes organitza el seu tradicional Mercat solidari de Nadal a la plaça del monestir.

Finalitzada la reurbanització del passatge de Marimon

22/11/2023 - 18:28

Urbanisme. Les obres, que es van iniciar a principis d'enguany, han permès transformar la via en un espai amb prioritat per a vianants que fomenta el lliure moviment de les persones.

Us pot interessar

Webs d'interès