Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Celebrem els 100 anys de l'annexió de Sarrià!

Fa un segle que l'antiga vila de Sarrià forma part del municipi de Barcelona i per recordar-ho el Districte de Sarrià - Sant Gervasi organitza un programa d'activitats públiques per celebrar els primers cent anys d'història municipal compartida.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Hivern als nuclis urbans de Collserola

Amb l’arribada de l’hivern i les baixes temperatures, un any més, es recomana extremar les precaucions per risc de fred, gel i neu als nuclis urbans de la serra de Collserola. Per emergències cal trucar al nou telèfon unificat, el 112.

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any, però a l’estiu encara més. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Notícies

Mesures covid-19: s’estén l’ús del certificat covid

02/12/2021 - 11:04

Covid-19. Des de les 00.00 hores del 3 de desembre el certificat és obligatori als bars i restaurants, els gimnasos i les residències de gent gran.

Concert de Nadal

01/12/2021 - 14:19

Nadal. Dijous, 16 de setembre, Sarrià - Sant Gervasi celebra el concert institucional de Nadal a la plaça del Consell de la Vila.

Concert d’inauguració de l’exposició “Pintem la història del districte V”

01/12/2021 - 14:10

Cultura. Dimarts, 2 de desembre, a les 18 hores, els alumnes de l’Escola Municipal de Música Can Ponsic faran un concert al Centre Cívic Pere Pruna per l’acte d’inauguració de l’exposició.

Flora Miserachs i el teatre La Gleva reben les medalles d'honor de la ciutat

01/12/2021 - 09:42

Medalles d'honor. L'acte de lliurament va tenir lloc ahir dimarts, 30 de novembre, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, en el qual es van atorgar 25 medalles a diferents persones i col·lectius de la ciutat.

Cinc arbres del Districte, al Catàleg d’arbres d’interès local

30/11/2021 - 13:01

El Plenari del Consell Municipal ha aprovat la protecció de dotze exemplars individuals, cinc dels quals situats a Sarrià - Sant Gervasi.

Exposició de pintura de Marta Rourich

30/11/2021 - 12:38

Cultura. L'obra eclèctica i multidisciplinària d'aquesta dissenyadora gràfica i pintora estarà exposada al Casal de Barri Espai Putxet, al carrer de Marmellà 13, del 2 al 29 de desembre.

Xerrada: 'La terra no és plana'

30/11/2021 - 12:09

Ciència. Dijous, 16 de desembre, a les 19 h, al Casal de Barri de Can Rectoret.

Exposició fotogràfica 'Un mismo mundo'

30/11/2021 - 10:47

JUSTICIA GLOBAL. Del 2 al 30 de desembre a l'Espai Joves Casa Sagnier en el marc de les jornades ‘Drets Humans i migració des de la mirada de la justícia global’.

Us pot interessar

Webs d'interès