Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Activat el Protocol per situació de sequera de Barcelona en fase d’excepcionalitat

Davant l’escassetat actual de recursos hídrics, l’Agència Catalana de l’Aigua ha decretat l’excepcionalitat hidrològica per situació de sequera de la ciutat. Aquesta mesura implica noves limitacions en l’ús d’aigua potable.

 

Cuidem Collserola: millor prevenir que apagar!

Des del 15 de març fins al 15 d'octubre no es pot fer cap foc a menys de 500 metres de les zones boscoses. Us donem alguns consells per prevenir els incendis forestals i saber com actuar si ens hi trobem.

Dia Internacional de les Dones a Sarrià - Sant Gervasi

El Districte celebra el 8M amb un bon grapat d'activitats durant tot el mes de març. Consulta'n la programació completa.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i els programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Notícies

Telèfon de suport emocional ‘I vostè, com està?’ de la Targeta Cuidadora

Iris Corpas: ‘La persona cuidadora quan truqui a la Línia cuidadora ‘I vostè, com està?’ es trobarà una veu amiga que l’escoltarà’

31/03/2023 - 13:09

CURES. El telèfon de suport emocional ‘I vostè, com està?’ vol contribuir al benestar de les persones cuidadores, facilitant la seva tasca

Bombers Vallvidrera

La seguretat i la prevenció, una aposta clara del Districte de Sarrià- Sant Gervasi

30/03/2023 - 10:05

Prevenció. La prevenció ha estat i és un dels temes prioritaris en l'acció de Sarrià - Sant Gervasi, ja que una part del seu territori com són els nuclis urbans de muntanya es localitzen al Parc Natural de la Serra de Collserola.

Tall de trànsit a la Via Augusta per les obres del carril bici

29/03/2023 - 17:53

Mobilitat. De l'1 al 5 d'abril es tallarà el tram descendent (costat Llobregat) de la Via Augusta entre el passeig de la Bonanova i el carrer de Salvador Mundí. Es garantirà l'accés a l'aparcament de B:SM Porta de Sarrià.

Cicle de xerrades pel Dia Mundial de la Salut

29/03/2023 - 14:57

Salut. Amb motiu d'aquest dia, que se celebra el 7 d'abril, la Taula de Salut Comunitària de Sant Gervasi - la Bonanova i el Putxet organitza cinc conferències sobre diverses malalties.

L’OAC romandrà tancada la tarda del dia 6 d’abril

29/03/2023 - 14:02

Setmana Santa. L’Oficina d’Atenció Ciutadana romandrà tancada la tarda de dijous, 6 d’abril. El seu horari de funcionament serà de les 8.30 a les 14.30 h.

A Sarrià - Sant Gervasi accelerem la transició ecològica contra la crisi climàtica

28/03/2023 - 15:55

Transició ecològica. Durant l’últim mandat s’han impulsat diverses iniciatives al districte en la línia de la declaració de l’emergència climàtica per accelerar els canvis necessaris i transversals en favor de la sostenibilitat i la...

Coneixeu el projecte Radars a Sarrià i les Tres Torres?

28/03/2023 - 15:25

Gent gran. Aquesta iniciativa d’acció comunitària té l'objectiu de pal·liar els efectes de la soledat no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans, com ara l'aïllament social.

Per Setmana Santa, vine als Patis Oberts!

28/03/2023 - 13:31

Infants. Al districte de Sarrià – Sant Gervasi, el pati de l’Institut Menéndez y Pelayo participa en el programa dels Patis Escolars Oberts i romandrà obert de l’1 al 10 d’abril, ambdós inclosos.

Us pot interessar

Webs d'interès