Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Respectem Collserola! Estiu al Parc Natural

Amb l’arribada de les altes temperatures, visitants i veïns hem d'extremar les precaucions i evitar qualsevol actuació que pugui augmentar el risc d'incendis. Entre tots, hem de protegir Collserola.

Cicle d'espectacles familiars al Turó Park

Els mesos de maig, juny i juliol, concretament els dissabtes a la tarda, l’incomparable jardí del Turó Park es transforma en una carpa de circ, en un escenari de titelles o un teatre musical per gaudir d’una programació d'espectacles gratuïts per a tots els públics.

Celebrem els 100 anys de l'annexió de Sarrià!

Fa un segle que l'antiga vila de Sarrià forma part del municipi de Barcelona i per recordar-ho el Districte de Sarrià - Sant Gervasi organitza un programa d'activitats públiques per celebrar els primers cent anys d'història municipal compartida.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any, però a l’estiu encara més. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Notícies

Exposició fotogràfica sobre la memòria de l’habitatge

27/05/2022 - 10:42

Cultura. De l'1 al 30 de juny, al Centre Cívic Casa Orlandai.

El Ple del Districte proposa Josep Arisa i la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri per a les medalles d’honor de Barcelona

26/05/2022 - 15:08

Cultura. El Ple del Districte de Sarrià - Sant Gervasi ha aprovat per unanimitat proposar Josep Arisa i de la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri com a candidats a les medalles d'honor de la ciutat 2022.

El Tibidabo es transforma en un laboratori de física pel 'Fisidabo 2K'

26/05/2022 - 12:45

Tibidabo i Física. El passat divendres 20 de maig, més de 2.300 alumnes de 4t d’ESO i batxillerat, van participar al 'Fisidabo 2K'. La jornada, desenvolupada al Parc d'atraccions del Tibidabo vol promoure vocacions científiques entre...

Ballada de sardanes a la plaça de Molina

26/05/2022 - 08:52

Sardanes. Diumenge, 29 de maig, a les 12.30 h, no us podeu perdre la ballada de sardanes a la plaça Molina amb la Cobla Rambles.

El gegant Gervasi es trasllada temporalment a Vil·la Florida

25/05/2022 - 14:15

Cultura. La figura Gervasi dels gegants, que habitualment estan a la seu del Districte, es trasllada temporalment al Centre Cívic Vil·la Florida, amb motiu de la commemoració del 125è aniversari de l’annexió de Sant Gervasi a...

Els infants i famílies gaudeixen dels espectacles familiars al Turó Park

24/05/2022 - 14:04

Cultura. Dissabtes a la tarda, el jardí del Turó Park s’omple de canalla i famílies per gaudir dels espectacles gratuïts, que ja són una tradició al districte durant els mesos de maig, juny i juliol.

‘El Pregoner’ número 10 ja està disponible

24/05/2022 - 14:01

El Pregoner, Radars. Ja ha sortit publicat l’exemplar número 10, corresponent al mes de juny, de ‘Gervasi El Pregoner’, revista editada a iniciativa de la Taula Radars de Sant Gervasi Galvany, la Bonanova, i el Putxet i el Farró. El...

Taller de Cal·ligrafia Àrab Nasji

24/05/2022 - 11:16

Cultura. Dissabte, 28 de maig, de les 11.00 a les 12.30 h, al Centre Cívic Vil·la Florida els més petits poden conèixer la cal·ligrafia, els dolços i la cultura àrab i els trets comuns amb la cultura catalana.

Us pot interessar

Webs d'interès