Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Convocatòria presencial i telemàtica del Consell Plenari del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

Dijous, 19 de maig, a les 18.30 h, en sessió ordinària presencial i per videoconferència. Subtitulació en pantalla i interpretació en llengua de signes i bucle magnètic.

 

 

 

 

Respectem Collserola! Estiu al Parc Natural

Amb l’arribada de les altes temperatures, visitants i veïns hem d'extremar les precaucions i evitar qualsevol actuació que pugui augmentar el risc d'incendis. Entre tots, hem de protegir Collserola.

Celebrem els 100 anys de l'annexió de Sarrià!

Fa un segle que l'antiga vila de Sarrià forma part del municipi de Barcelona i per recordar-ho el Districte de Sarrià - Sant Gervasi organitza un programa d'activitats públiques per celebrar els primers cent anys d'història municipal compartida.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any, però a l’estiu encara més. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Notícies

Continuen els actes de commemoració del 125è aniversari de l’annexió de Sant Gervasi a Barcelona

19/05/2022 - 14:28

Dissabte, 21 de maig a la plaça de la Bonanova a les 12.00 h, podeu gaudir de la ballada de sardanes de la cobla ‘La Contemporània’ amb motiu dels 125 anys de l’annexió de Sant Gervasi a Barcelona.

Fonts de color carbassa per combatre els falsos mites al voltant de l’epilèpsia

19/05/2022 - 13:54

L’Ajuntament de Barcelona se suma al Dia Nacional de l’Epilèpsia per defensar els drets de les persones que pateixen aquesta malaltia

Festa Major de les Tres Torres

19/05/2022 - 12:03

Lleure. Se celebra del 27 al 29 de maig.

Es reprèn el procés per crear la Superilla de Sant Gervasi - la Bonanova

18/05/2022 - 12:55

Superilla Barcelona. Es torna a posar en marxa el procés per crear la Superilla de Sant Gervasi - la Bonanova

Baner aparadors vius

Aparadors vius perquè el comerç guanyi visibilitat

18/05/2022 - 12:50

Subvencions. Amb aquesta línia d’ajuts, anomenada ‘Aparadors vius’, l'Ajuntament de Barcelona busca incentivar el canvi de les persianes cegues per d’altres que permetin veure l’interior del comerç. Es poden demanar del 17 de maig al...

Gaudiu de l’òpera en directe als comerços de Sant Gervasi

18/05/2022 - 08:07

Cultura. Dijous, 19 de maig, de 17.30 a 20.30 h, l’Eix Comercial Barnavasi us convida a gaudir d’una tarda d’òpera, passejant pels comerços de proximitat associats, amb petites representacions líriques de les millors òperes de tots...

IV Cicle d’Agricultura de Proximitat

17/05/2022 - 13:57

Medi Ambient. Fins al 12 de juny, el Districte de Sarrià – Sant Gervasi organitza un conjunt d’activitats gratuïtes relacionades amb l’agricultura de proximitat per a tothom.

C1ENCI4RT: ‘El so del color’

17/05/2022 - 13:17

Infants. Diumenge, 22 de maig, a les 12.00 h, als Jardins de la Fundació Julio Muñoz Ramonet podrem descobrir quins són els sons dels colors i com els percebem.

Us pot interessar

Webs d'interès