Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Arriba la Festa Major de Sarrià 2023!

Del 29 de setembre al 8 d'octubre, els carrers i les places del barri s'omplen de propostes per a tots els públics, gustos i edats. Les activitats comportaran afectacions al trànsit i al servei Porta a Porta Sarrià. Consulteu-ne la programació! 

Inscripcions de tardor obertes!

Fotografia, dansa, pintura, cuina i gastronomia, música, idiomes... Al districte trobareu una gran varietat de tallers i activitats als set centres cívics, dos casals de barri, tres casals de gent gran i un espai jove. N'hi ha per triar i remenar!

S'activa el Pla Endreça

Es vol posar ordre a l’espai públic i donar resposta a les necessitats de millora de la ciutat. El pla inclou diferents actuacions pel que fa a la neteja, el manteniment del mobiliari urbà, la reducció de les conductes incíviques i l'acompanyament de les persones vulnerables.

Fins a 21 refugis climàtics per fer front a la calor a Sarrià – Sant Gervasi

Per tal d'oferir confort tèrmic a les persones usuàries i a les persones vulnerables a la calor s'han activat 21 refugis climàtics en equipaments municipals i espais públics del districte. Descobriu-los!

Activat el Protocol per situació de sequera de Barcelona en fase d’excepcionalitat

Davant l’escassetat actual de recursos hídrics, l’Agència Catalana de l’Aigua ha decretat l’excepcionalitat hidrològica per situació de sequera de la ciutat. Aquesta mesura implica noves limitacions en l’ús d’aigua potable.

 

Activada la campanya forestal d'estiu

El cos de Bombers de Barcelona intensifica les tasques preventives contra incendis a les zones del parc de Collserola que pertanyen a la ciutat, un total de gairebé 1.800 hectàrees dels districtes de les Corts, Sarrià - Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Nou Barris. La campanya estarà activa fins a mitjan setembre.

Espectacles al Turó Park!

Cada dissabte a la tarda, del 2 de setembre al 28 d'octubre, gaudiu de propostes culturals gratuïtes i a l'aire lliure.

#ArtScience23, el nou cicle d’activitats de la Fundació Julio Muñoz Ramonet

Fins al 15 de desembre, gaudiu d'aquest programa d'art i ciència, farcit de propostes culturals que giren entorn del temps, tant des del punt de vista de concepte físic, com d’artifici cultural.

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Notícies

Renovació de l'enllumenat al carrer de Guillem Tell

29/09/2023 - 11:44

Obres. Dilluns, 2 d'octubre, s'inicien les obres per millorar les condicions lumíniques de la via.

Obres de millora de voreres al carrer de Laforja

29/09/2023 - 09:06

Obres. Dimarts, 26 de setembre, es van iniciar les actuacions per ampliar les voreres al tram del carrer entre els carrers d'Aribau i del Camp d'en Vidal. Està previst que s'allarguin fins al divendres 13 d'octubre.

Lliurament dels premis Eix Sarrià

28/09/2023 - 13:28

Comerç. Ja es coneixen els comerços guanyadors de la tretzena edició de la convocatòria dels premis Eix Sarrià. L’acte va tenir lloc ahir a la tarda a la plaça del Consell de la Vila.

El Barcelona Districte Cultural acosta espectacles gratuïts a dos equipaments de Sarrià – Sant Gervasi

28/09/2023 - 11:43

Hi participen el Centre Cívic Sarrià i el Vil·la Urània els mesos d'octubre, novembre i desembre. L’objectiu és que el veïnat se senti partícip de la cultura de la ciutat.

Es convoca una sessió informativa del Consell de Districte

28/09/2023 - 11:07

Participació. Serà dimarts, 3 d'octubre, a les 18.00 h, en format presencial a la seu del Districte (plaça del Consell de la Vila, 7) i oberta al veïnat.

Participació al debat: "Moure’s és cosa de dones"

27/09/2023 - 12:14

L'Ajuntament de Barcelona col·labora amb aquest debat per parlar sobre mobilitat amb mirada europea i feminista, organitzat per la la Fundació Catalunya Europa.

Un Jardí de Nassos

27/09/2023 - 10:44

Circ. Dissabte, 30 de setembre, de les 11.00 a les 14.00 h, els jardins de Vil·la Florida es converteixen en una carpa de circ per a totes les famílies.

Donem la benvinguda als 132 agents nous de la Guàrdia Urbana

26/09/2023 - 19:52

Seguretat i Prevenció. Amb els nous efectius, el 17,6% dels agents del cos són dones, el percentatge més alt assolit fins ara.

Us pot interessar

Webs d'interès