Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Celebra a Sarrià - Sant Gervasi el 25N

Amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, els diferents equipaments del districte han programat diverses activitats que s’allargaran durant tot el mes de novembre.

 

Consells de Barri del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

Durant el mes de novembre es convocaran els 6 consells de barri del Districte de Sarrià - Sant Gervasi del darrer trimestre de l'any.

 

Hivern als nuclis urbans de Collserola

Amb l’arribada de l’hivern i les baixes temperatures, un any més, es recomana extremar les precaucions per risc de fred, gel i neu als nuclis urbans de la serra de Collserola.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Gaudeix dels parcs i jardins

Endinsa’t en els parcs i jardins dels teus barris i gaudeix de la natura sense sortir del districte.

Notícies

Les patrulles forestals de la Guàrdia Urbana substitueixen els vehicles dièsel

13/11/2019 - 13:22

Prevenció. Els nous vehicles redueixen les emissions de CO2 i són més compactes per desplaçar-se per Collserola.

Gràfica del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2019. 3 de desembre. Sumem Capacitats. Sumem Diversitats.

Engega la campanya del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

13/11/2019 - 12:12

Inclusió. Amb el lema ‘Sumem capacitats, sumem diversitats’, el 3 de desembre Barcelona celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada per sensibilitzar sobre  la diversitat i sobre el dret a la vida...

Doneu una segona vida a les vostres joguines!

12/11/2019 - 14:17

Medi ambient i sostenibilitat. Quan renovem les joguines participem en un consum més responsable i que té menys impacte en el medi ambient.

Tast de Nit al Mercat de Sarrià i dotzena edició Premis Eix de Sarrià

12/11/2019 - 12:35

L’Associació de Comerciants de Sarrià organitza la setena edició del Tast de Nit, dissabte, 16 de novembre, al Mercat de Sarrià, de les 20 a les 24 h.

Agenda

‘Desgraciats al Teatre la Gleva’

Teatre. L’obra dirigida per Lía Pérez Cruz és una història d’amor tèrbola i perversa de riures, llàgrimes, de culpa i de sang.

Quan:
Del 06/11/2019 al 24/11/2019
On:
Teatre La Gleva

Descobreix la font de la Budellera

Excursió. Durant el recorregut es veuran les fonts que envolten Vil·la Joana i es passejarà per l'obra del prestigiós paisatgista J.N.C. Forestier.

Quan:
16/11/2019
On:
Casal de Barri Espai Putxet

Espai d’autoreparació: electrodomèstics de cuina

Autoreparació. A partir del material que aportin els participants o el tallerista, es treballaran diferents problemes habituals dels electrodomèstics que tenim a casa.

Quan:
18/11/2019
On:
Aula Ambiental - Centre Cívic Vil·la Urània

Cuida’t: autolideratge i desenvolupament personal

Salut emocional. Durant l’activitat es desenvoluparan habilitats per guiar-se a un mateix, per potenciar una base sòlida que ajudi a prendre decisions diàries, tant en l’àmbit professional com en el personal.

Quan:
20/11/2019
On:
Centre Cívic Can Castelló

Us pot interessar

Webs d'interès