Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Respectem Collserola! Estiu al Parc Natural

Amb l’arribada de les altes temperatures, visitants i veïns hem d'extremar les precaucions i evitar qualsevol actuació que pugui augmentar el risc d'incendis. Entre tots, hem de protegir Collserola.

Obres d'estiu al districte de Sarrià - Sant Gervasi

Durant tot l’any, i especialment, a l’estiu es duen a terme obres de millora a diferents zones del districte. Les actuacions tenen diferents graus d’afectació. Us agraïm per avançat la vostra comprensió.

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any, però a l’estiu encara més. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

Gaudiu de les festes majors de la muntanya

Els nuclis urbans de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes celebren les seves tradicionals festes majors durant el mes de setembre. Consulteu tota la programació i gaudiu-les!

Espectacles familiars de tardor al Turó Park

El cicle gratuït amb la programació de tardor comença el 10 de setembre i finalitza el 29 d’octubre.

 

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Celebrem els 100 anys de l'annexió de Sarrià!

Fa un segle que l'antiga vila de Sarrià forma part del municipi de Barcelona i per recordar-ho el Districte de Sarrià - Sant Gervasi organitza un programa d'activitats públiques per celebrar els primers cent anys d'història municipal compartida.

Cicle d'espectacles familiars al Turó Park

Els mesos de maig, juny i juliol, concretament els dissabtes a la tarda, l’incomparable jardí del Turó Park es transforma en una carpa de circ, en un escenari de titelles o un teatre musical per gaudir d’una programació d'espectacles gratuïts per a tots els públics.

El Comerç de Sarrià - Sant Gervasi sona bé!

Sarrià – Sant Gervasi es caracteritza pel seu dinamisme i emprenedoria i considera el seu comerç un valor de qualitat i creixement econòmic.

Estrenem mapa de vies ciclables!

El desplegable inclou un mapa detallat de Sarrià – Sant Gervasi, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Notícies

Al setembre, tornen els espectacles familiars al Turó Park

16/08/2022 - 13:03

Infants. El cicle gratuït amb la programació de tardor comença el 10 de setembre i finalitza el 29 d’octubre.

Desactivada l’alerta per risc d’incendi forestal per la millora de les condicions meteorològiques

15/08/2022 - 10:32

Seguretat i prevenció. Tot i això, els set parcs de Bombers de Barcelona es mantindran en alerta i es demana a la ciutadania que extremi les precaucions.

Augment de les recàrregues de vehicles elèctrics a Endolla Barcelona

13/08/2022 - 10:50

Endolla Barcelona. Ha experimentat un increment de gairebé el 48% respecte al mateix període de l’any passat.

Precaució davant el nou pic de calor durant el cap de setmana

12/08/2022 - 12:42

Prevenció. Tornen a pujar les temperatures i durant el cap de setmana s’espera un altre pic de calor. Les successives onades de calor que s’estan produint aquest estiu, augmenten el risc per a la salut de les persones més vulnerables...

Obres de substitució de gespa artificial a 12 camps de futbol municipals de la ciutat

11/08/2022 - 10:51

Obres. El passat 30 de juny es van iniciar les obres de substitució de la gespa i millora del Camp de futbol Vallvidrera. Situat al districte de Sarrià Sant Gervasi s’ubica al carrer d’Elisa Moragas i Badia, proper al centre cívic de...

Tallers ‘STEAM’ per a nens i nenes #estàsON

10/08/2022 - 11:44

Ciència. Dijous, 8 de setembre, a les 17.30 h, a la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall. Cal inscripció prèvia.

Durant l’estiu podeu seguir donant sentit a les bosses de paper!

09/08/2022 - 13:54

Solidaritat. Dos punts de recollida segueixen oberts durant el mes d'agost a disposició de les persones que vulguin portar-hi les seves bosses.

Festes Majors als nuclis urbans de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes

08/08/2022 - 13:25

Festes majors. Els nuclis urbans de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes celebren les seves tradicionals festes majors durant el mes de setembre.

Us pot interessar

Webs d'interès