Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Activat el Protocol per situació de sequera de Barcelona en fase d’excepcionalitat

Davant l’escassetat actual de recursos hídrics, l’Agència Catalana de l’Aigua ha decretat l’excepcionalitat hidrològica per situació de sequera de la ciutat. Aquesta mesura implica noves limitacions en l’ús d’aigua potable.

 

Activada la campanya forestal d'estiu

El cos de Bombers de Barcelona intensifica les tasques preventives contra incendis a les zones del parc de Collserola que pertanyen a la ciutat, un total de gairebé 1.800 hectàrees dels districtes de les Corts, Sarrià - Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Nou Barris. La campanya estarà activa fins a mitjan setembre.

Espectacles al Turó Park!

Del 15 d'abril al 29 de juliol, el Turó Park serà l'escenari cada dissabte a la tarda d'un espectacle gratuït i a l'aire lliure. El programa es divideix en dos cicles: Turó Park en Família i Turó Park Musicals.

#ArtScience23, el nou cicle d’activitats de la Fundació Julio Muñoz Ramonet

Fins al 15 de desembre, gaudiu d'aquest programa d'art i ciència, farcit de propostes culturals que giren entorn del temps, tant des del punt de vista de concepte físic, com d’artifici cultural.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

Notícies

Obert un nou tram del carril bici de la Via Augusta

29/05/2023 - 13:43

Mobilitat. Ja s'hi pot circular entre el carrer de Balmes (plaça de Molina) i el carrer de Muntaner.

S’obre una nova convocatòria del Contracte Agrari de Collserola

29/05/2023 - 10:18

Aquesta eina de suport a la pagesia pretén compensar econòmicament els serveis socioambientals que brinden al territori i que sovint estan invisibilitzats.

Convocatòria general de subvencions 2023

Publicada la resolució provisional de la Convocatòria General de Subvencions 2023

29/05/2023 - 08:23

Subvencions. El dia següent a la seva publicació al BOPB, s’obren els terminis per presentar esmenes, al·legacions i reformulacions.

A Sarrià - Sant Gervasi, orgull de barri!

26/05/2023 - 13:42

LGTBI. Els barris de Barcelona seran escenari durant tot el mes de juny d'actes de reivindicació i celebració amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI.

Activació de la barrera d'accés de la carretera de Vallvidrera a Collserola

25/05/2023 - 14:00

Tràmits. La posada en funcionament de la barrera d’accés a l’inici de la carretera de Vallvidrera a Barcelona està prevista per divendres, 26 de maig, a les 21.00 h.

Obres a les voreres de dos carrers del districte

25/05/2023 - 13:31

Obres. En els propers dies finalitzaran les obres d'ampliació de voreres al carrer del Camp, i començaran les actuacions de renovació al carrer de Lincoln. Les intervencions permetran millorar l'accessibilitat i la seguretat dels...

Juny, un mes per la sostenibilitat i el medi ambient a Sarrià - Sant Gervasi

25/05/2023 - 11:37

Medi ambient i sostenibilitat. Els equipaments ambientals i altres espais del districte organitzen diverses activitats en el marc de dos esdeveniments: la cinquena edició del Cicle d'Agricultura de Proximitat de Sarrià - Sant Gervasi...

Nou servei gratuït de recollida de restes vegetals a Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes

25/05/2023 - 11:30

Medi ambient i sostenibilitat. Dilluns, 29 de maig, s'inicia el nou servei municipal per recollir a domicili tota mena de residus vegetals de mida mitjana i gran. Es pot sol·licitar trucant al 010.

Us pot interessar

Webs d'interès