Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

Activat el Protocol per situació de sequera de Barcelona en fase d’excepcionalitat

Davant l’escassetat actual de recursos hídrics, l’Agència Catalana de l’Aigua ha decretat l’excepcionalitat hidrològica per situació de sequera de la ciutat. Aquesta mesura implica noves limitacions en l’ús d’aigua potable.

 

Activada la campanya forestal d'estiu

El cos de Bombers de Barcelona intensifica les tasques preventives contra incendis a les zones del parc de Collserola que pertanyen a la ciutat, un total de gairebé 1.800 hectàrees dels districtes de les Corts, Sarrià - Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Nou Barris. La campanya estarà activa fins a mitjan setembre.

Espectacles al Turó Park!

Del 15 d'abril al 29 de juliol, el Turó Park serà l'escenari cada dissabte a la tarda d'un espectacle gratuït i a l'aire lliure. El programa es divideix en dos cicles: Turó Park en Família i Turó Park Musicals.

#ArtScience23, el nou cicle d’activitats de la Fundació Julio Muñoz Ramonet

Fins al 15 de desembre, gaudiu d'aquest programa d'art i ciència, farcit de propostes culturals que giren entorn del temps, tant des del punt de vista de concepte físic, com d’artifici cultural.

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Notícies

Ja us podeu presentar a la 24a edició del Premi Comerç de Barcelona

06/06/2023 - 15:32

Comerç. El termini per presentar candidatures està obert fins al 30 de juny de 2023. Els guardons reconeixen la contribució del teixit comercial a la ciutat

Oberta la convocatòria d’ajuts per retirar amiant

06/06/2023 - 15:09

Insfraestructures. Fins al 25 de juliol de 2023 es poden demanar les subvencions que atorga l'Agència de Residus de Catalunya per retirar els materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant.

Presentació del Diagnòstic de salut comunitària dels barris de Sarrià i les Tres Torres 2020-2022

06/06/2023 - 13:17

Sanitat i salut. Tindrà lloc dimecres, 14 de juny, a les 18.00 h, al Centre Cívic Casa Orlandai. Hi haurà un berenar saludable per a les persones assistents.

Xerrada per a prevenir robatoris als domicilis

06/06/2023 - 11:00

Seguretat i prevenció. Dijous, 15 de juny, a les 18.00 h, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ofereixen una conferència sobre mesures de protecció i seguretat per evitar robatoris a l'interior dels domicilis de...

Juny, un mes per la sostenibilitat i el medi ambient a Sarrià - Sant Gervasi

02/06/2023 - 11:37

Medi ambient i sostenibilitat. Els equipaments ambientals i altres espais del districte organitzen diverses activitats en el marc de dos esdeveniments: la cinquena edició del Cicle d'Agricultura de Proximitat de Sarrià - Sant Gervasi...

La Colla de Diables Farrófoc fa 5 anys!

01/06/2023 - 14:46

Cultura. La celebració tindrà lloc dissabte, 10 de juny, a la plaça de Mañé i Flaquer, amb una jornada de festa que comptarà amb activitats per a infants, dinar popular i música en directe.

Celebració de la festa del Corpus a Sarrià - Sant Gervasi

01/06/2023 - 11:11

Cultura. Per segon any, la plaça de Sarrià serà l’escenari de l’elaboració de la catifa floral que tindrà lloc, divendres, 11 de juny, de les 10.00 a les 17.00 h.

A Sarrià - Sant Gervasi, orgull de barri!

01/06/2023 - 09:42

LGTBI. Els barris de Barcelona seran escenari durant tot el mes de juny d'actes de reivindicació i celebració amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI.

Us pot interessar

Webs d'interès