Districte deSarrià - Sant Gervasi

Pausa

La ciutadania de Sarrià - Sant Gervasi triarà el nom de la seva biblioteca

A partir del dilluns 10 de juny i fins al divendres, 21 de juny, els sarrianencs i sarrianenques podran escollir el nom de la nova Biblioteca de Sarrià, que s’està construint actualment a la plaça de Sarrià.

Consells de Barri del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

Durant els mesos de juny i juliol es convocaran els 6 consells de barri del Districte de Sarrià - Sant Gervasi.

Sarrià - Sant Gervasi, amb la sostenibilitat i el medi ambient

Els equipaments ambientals i altres espais del districte organitzen diverses activitats en el marc de dos esdeveniments: la sisena edició del Cicle d'Agricultura de Proximitat de Sarrià - Sant Gervasi i el Dia Mundial del Medi Ambient. Consulteu tota la programació.

Sarrià - Sant Gervasi es vesteix d'orgull

La commemoració del Dia Internacional de l'Orgull, que se celebra el 28 de juny, arriba també als barris, amb un ventall d'activitats per continuar reivindicant i avançant amb fermesa en la defensa dels drets de les persones que formen part dels col·lectius LGTBIQ+. Enguany al districte hi participen quatre espais.

Tornen els espectacles familiars de primavera al Turó Park

Els mesos d’abril, maig, juny i juliol, l’incomparable jardí del Turó Park es transforma en una carpa de circ, en un escenari de titelles o un teatre musical per gaudir d’una programació d'espectacles gratuïts per a tots els públics.  

Mesures de prevenció de robatoris al domicili

La seguretat a la llar esdevé un tema sensible a tenir en compte durant tot l’any. Si patiu un robatori al vostre domicili, heu de trucar al 112 el més aviat possible.

A Barcelona, com a casa

A casa, sabem fer equip. Cuidem el que compartim, llencem cada cosa al seu contenidor i deixem les coses al seu lloc. Barcelona també és casa nostra.

Presentem dues guies per a la prevenció d'addicions entre el jovent

Els districtes de Sarrià - Sant Gervasi i les Corts han editat la Guia de Recursos per a la prevenció de les addiccions en adolescents i joves, adreçada a mestres i famílies, i la Guia de dispensació responsable de begudes alcohòliques.

 

Notícies

Sant Joan 24

Gaudiu de Sant Joan a Sarrià – Sant Gervasi

14/06/2024 - 10:17

Revetlla. Al districte s'organitzen tres revetlles: a Sarrià, al Farró i als barris de muntanya. Per viure una nit sense ensurts, consulteu les recomanacions pel que fa a l'ús de la pirotècnia.

Sessio-1024x576

Participa en la construcció col·lectiva d'un nou Pacte pels drets humans a Barcelona

13/06/2024 - 11:47

Participació. S'han programat trobades obertes a la ciutadania i una d'elles serà a Sarrià - Sant Gervasi el dimecres, 26 de juny.

Un mosaic de connexions

Connecta amb el Districte, un mosaic de connexions

13/06/2024 - 11:22

Comunicació. Vols estar al dia de tot el que passa als nostres barris? El Districte de Sarrià - Sant Gervasi posa a la teva disposició una xarxa de canals de comunicació perquè no et perdis res.

Estiu Adoles100 - Banner NASIA (2)

Estiu adoles100! Gaudeix de les activitats gratuïtes per a joves d'entre 12 i 18 anys

13/06/2024 - 11:06

Joves. Del 25 de juny al 12 de juliol arriba l’Estiu adoles100! Amb activitats gratuïtes al districte, exclusives per a joves de 12 a 18 anys.

PB_noti web districtes 760x428

Cinema a la fresca! Torna Pantalla Barcelona, el cicle que porta el cinema de casa als Centres Cívics de Barcelona

13/06/2024 - 08:25

Cinema. Del 25 de juny al 25 de juliol de 2024, la 12a edició oferirà un total de 45 projeccions a l‘aire lliure. A Sarrià - Sant Gervasi hi participa el Centre Cívic Vil·la Florida.

Hurtado 7_03

Obert un concurs internacional d’idees per transformar parets mitgeres

12/06/2024 - 14:26

Arquitectura. La paret mitgera permanent dels jardins de Marià Manent, al Putxet, és una de les deu mitgeres que es transformaran a la ciutat en el marc de la Capital Mundial de l'Arquitectura 2026. Les propostes s'hi poden presentar fins al 5 d’agost.

obres generals

Comencen les obres per millorar l'accessibilitat del carrer d'Orellana, a les Planes

12/06/2024 - 13:05

Obres. Dilluns, 17 de juny, està previst l'inici de les obres per reurbanitzar el carrer des del número 39 fins a la plaça de la Tulipa. Hi haurà afectacions al trànsit de transport públic i privat.

IMG-20240610-WA0005

Radars Sant Gervasi homenatja les persones grans

11/06/2024 - 13:57

Gent gran. Dijous, 6 de juny, els jardins de Can Castelló van acollir la setena edició de la Festa Radars, amb l’objectiu de fer sentir a les persones grans que es senten soles, que no ho estan.

Agenda

Can Calopa: visita, hort i tast!

Agricultura de proximitat. Visita guiada per la masia, les vinyes i el celler de Can Calopa, a Collserola, on podrem conèixer cada racó i saber sobre el projecte cooperatiu productiu i d’inclusió social.

Quan:
18/06/2024
On:
Centre Cívic Casa Orlandai

Xerrada 'Sense pagesos? L'experiència d'un projecte agrícola'

Agricultura de proximitat. Per què a Catalunya estan despareixent els pagesos? Ho explicarem a través de l'experiència pròpia de La Beneta, un projecte agrícola que tot just comença.

Quan:
17/06/2024
On:
Centre Cívic Can Castelló

Club de l'Hort a Cal Damià 'La biblioteca va a l'hort'

Medi ambient. Acompanya’ns a l’hort de Can Mandó per descobrir el cicle de la natura i posar en pràctica els nostres coneixements i habilitats. El 5 de juny, pel Dia del Medi Ambient: Sistemes de Reg.

Quan:
Des de 24/02/2024 al 18/09/2024
On:
Biblioteca Collserola-Josep Miracle

El síndic de greuges de Barcelona visita Sant Gervasi- la Bonanova

Participació. Per participar-hi, no cal inscriure-s’hi, però sí es recomanable demanar cita prèvia.

Quan:
20/06/2024
On:
Centre Cívic Vil·la Florida

Us pot interessar

Webs d'interès