ESCOLA DE PARES I MARES
Recursos per educar (-nos) millor

Dijous
De 18 h a 20 h

Preu: Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

ESCOLA DE PARES I MARES 2023 - 24

L’escola és una iniciativa que sorgeix per donar suport a les famílies en l’educació dels seus fills.  Són espais d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixen a un desenvolupament integral dels vostres fills i filles en els aspectes físic, afectiu, social i escolar.

L'escola de pares és un projecte que sorgeix d'un grup de pares que començo a participar en xerrades de neuroeducació i acompanyament emocional; degut a l'interès de seguir formant-se sorgeix aquesta proposta. En total són 6 tallers formatius de 5 sessions cadascun. La primera sessió sempre serà per a les famílies completes (pares/mares/fills/filles) com a activitat lúdica i d'integració, les sessions 2 , 3 i 4 són de desenvolupament de la temàtica només per a adults i la darrera sessió és per fer una petita producció creativa sobre el que compartim a les xerrades. Us podeu inscriure a tot el curs o només als tallers que us interessin.

L'escola és per pares i mares amb fills de qualsevol edat entre  1 i  16 anys.

Aquestes tallers estaran dirigides per Ingrid Huertas Llicenciada en psicologia i pedagogia amb Master en Neuroeducació i Optimizació d'Habilitats.

Amb la col·laboració de Vila veïna i l'associació Les Aurores

Aquesta activitat és gratuïta, però es necessita inscripció prèvia, us podeu inscriure a totes les xerrades o només  a aquelles que us interessin més. 

Les trobades són els dijous a les 18 h

 

Per a més informació o inscripcions, truqueu al 93 358 56 14

 

Els tallers seran:

Dijous 19 i 26 d'octubre i 2, 9 i 16 de novembre

NEUROEDUCACIÓ I ACOMPANYAMENT EMOCIONAL PER ALS NOSTRES NENS I NENES: Conèixer el funcionament cerebral i la importància de les emocions en família.

Dijous 23 i 30 de novembre, 14 de desembre i 11 i 18 de gener

MILLORAR LA COMUNICACIÓ AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES: Comunicació positiva i empàtica, tipus de pares i mares, algunes recomanacions per  poder fer-ho millor

Dijous 25 de gener i 1, 8, 15 i 22 de febrer

NORMES I LIMITS ADEQUATS DINS DE LA FAMILIA:  Com intentar establir normes i límits dins de la família mantenint el respecte i l'amor mutus.

Dijous 29 de febrer, 7 i 14 de març i 4 i 11 d'abril

AUTOESTIMA DE LES NOSTRES FILLES I FILLS: Com podem ajudar-los a tenir una bona autoestima i com fomentar-la a través de les emocions.

Dijous 18 i 25 d'abril i 2, 9 i 16 de maig

ELS NOSTRES FILLS  I FILLES I LES NOVES TECNOLOGIES: Quan és el moment ideal per començar a utilizar-les? Quins horaris establir i com fer-ho? Els podem protegir dels perills de l’internet?

Dijous 23 i 30 de maig i 6, 13 i 20 de juny

IMPORTÀNCIA DE L’AMOR DINS I FORA DE LA FAMÍLIA: En aquesta xerrada de tancament del cicle de l’escola parlarem de l’amor: Estat de gràcia, resoldre conflictes i pautes generals per fer servir les crítiques sobre la manera d’educar els nostres fills i filles.

 

 

 

Edat: Públic adult

Compartir