ESCOLA DE PARES I MARES
Recursos per educar (-nos) millor

Dijous
De 18 h a 20 h

Preu: Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

ESCOLA DE PARES I MARES 2022 - 23

L’escola és una iniciativa que sorgeix per donar suport a les famílies en l’educació dels seus fills.  Són espais d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixen a un desenvolupament integral dels vostres fills i filles en els aspectes físic, afectiu, social i escolar.

L'escola de pares és un projecte que sorgeix d'un grup de pares que començo a participar en xerrades de neuroeducació i acompanyament emocional; degut a l'interès de seguir formant-se sorgeix aquesta proposta. En total són 6 tallers formatius de 5 sessions cadascun. La primera sessió sempre serà per a les famílies completes (pares/mares/fills/filles) com a activitat lúdica i d'integració, les sessions 2 , 3 i 4 són de desenvolupament de la temàtica només per a adults i la darrera sessió és per a les persones noves per tal de donar les línies de neuroeducació i acompanyament emocional que ja tenen els altres participants. Us podeu inscriure a tot el curs o només als tallers que us interessin.

L'escola és per pares i mares amb fills de qualsevol edat entre els 0 fins als 16 anys.

Aquestes tallers estaran dirigides per Ingrid Huertas Llicenciada en psicologia i pedagogia amb Master en Neuroeducació i Optimizació d'Habilitats.

Amb la col·laboració de Vila veïna i l'associació Les Aurores

Aquesta activitat és gratuïta, però es necessita inscripció prèvia, us podeu inscriure a totes les xerrades o només  a aquelles que us interessin més. 

Les trobades són els dijous a les 18 h

 

Per a més informació o inscripcions, truqueu al 93 358 56 14

 

Els tallers seran:

Dijous 6, 13, 20 i 27 d'octubre i 3 de novembre

MILLORA LA COMUNICACIÓ AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES: Comunicació positiva i empàtica, tipus de pares i mares i algunes recomanacions per poder ser millors.

Dijous 10, 17 i 24 de novembre  i 1 i 15 de desembre

LIMITS ADEQUATS DINS DE LA FAMILIA: En aquest espai parlarem de com es pot educar sense controlar, de les funcions de la família i de la importància de conèixer les etapes de desenvolupament dels nostres fills i filles per aconseguir millors límits.

Dijous 12, 19 i 26 de gener i 2 i 9 de febrer

AUTOESTIMA DE LES NOSTRES FILLES I FILLS: En aquest xerrada entendrem què és l’autoestima, com fomentar-la a través de les emocions i com podem ajudar els nostres fills i filles a tenir una bona autoestima.

Dijous 16 i 23 de febrer  i 2, 9 i 16 de març

AJUDAR ALS NOSTRES FILLS I FILLES A ABORDAR LES PORS I L’ESTRÉS: En aquest espai aprendrem eines per baixar els nivells d’estrès i què fer davant les pors dels nostres fills i filles.

Dijous 23 i 30 de març  i 13, 20 i 27 d'abril

ELS NOSTRES FILLS  I FILLES I LES NOVES TECNOLOGIES: En aquest espai intentarem resoldre les preguntes següents: Quan és el moment ideal per començar a utilizar-les?, Quins horaris establir i com fer-ho? Els podem protegir dels perills de l’internet?

Dijous 4, 11, 18 i 25 de maig  i 1 de juny

IMPORTÀNCIA DE L’AMOR DINS I FORA DE LA FAMÍLIA: En aquesta xerrada de tancament del cicle de l’escola parlarem de l’amor: Estat de gràcia i sobre les pautes generals per fer servir les crítiques sobre la manera d’educar els nostres fills i filles.

 

 

 

Edat: Públic adult

Compartir