52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

6a edició del Pantalla Barcelona, a la fresca

Diversos centres cívics
01, 02, 06, 07, 08, 09, 13, 14, 15, 16, 21, 22 i 23/07/2021
  • Cinema

Aquestes propostes ja han passat

Cinc pel·lícules a l’aire lliure i més a prop de casa

L'estiu a la xarxa de Centres Cívics de Barcelona és, sobretot, sinònim de cinema a l'aire lliure! La sisena edició del Pantalla Barcelona, el cicle de cinema que realitza l'Institut de Cultura de Barcelona a través de la Barcelona Film Commission per a donar a conèixer la cinematografia que es fa a la ciutat, torna a sortir al carrer.

Sense tenir en compte l’estiu anterior, que a causa de la pandèmia no es va poder celebrar, és el segon cop que les pel·lícules es projecten a la fresca. En aquesta sisena edició, que comença el primer dia de juliol i s’acaba al vint-i-tres, s’incorporen noves pantalles, superant la desena de seus disponibles. Cada cop més a prop vostre!

Busqueu les cartelleres dels CC Ateneu Fort Pienc, CC Can Basté, CC Can Clariana Cultural, CC Casa Groga, CC Cotxeres de Sants, CC Josep Maria Trias i Peitx, CC La Sedeta, CC Pati Llimona, CC Vil·la Florida, CC Zona Nord i de l’Auditori Sant Martí.

Aquest estiu, podreu triar entre cinc pel·lícules: El viaje de Marta (staff only), La boda de Rosa, La vampira de Barcelona, Litus i Uno para todos. Des d’aquest enllaç podeu veure la cartellera completa de juliol. Quatre setmanes per gaudir del cinema fet a casa i prenent la fresca.

Totes les projeccions són gratuïtes i cal reservar plaça anticipada des de l’enllaç de cada pel·lícula. Si teniu entrades i finalment no hi anireu, cancel·leu la inscripció per tal que altres persones puguin veure la pel·lícula. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades