52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

7 concerts que posen la banda sonora al #8M

Diversos centres civics
01, 02, 03, 08, 14, 16 i 20/03/2024
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Un grapat de concerts de propostes musicals liderades per dones

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, des de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona us recomanem 7 actuacions musicals en directe que destaquen perquè són projectes liderats per dones. D’entre tots els concerts programats aquests dies, us en destaquem set, a banda dels tres del cicle Amazones que organitza el CC Albareda. Aquests:

 
Matilda Mirana
CC l’Elèctric
01/03 – 19.00 h

L’artista de Santa Coloma de Gramenet va publicar, gràcies a la beca Cabal Musical gestionada pel Taller de Músics, el seu primer EP de cançons pop - indie titulat El viaje des d’on canta un procés intern molt personal. Abraçar les parts més fosques o aprendre a posar límits per cuidar la salut mental són alguns dels temes pels quals discorre l’artista.

 
Records de joventut. Granados & Larrocha
CC Sant Martí
02/03 – 18.30 h

El primer concert de l’any, dins del cicle Resonare homenatja dos músics catalans: Enric Granados i Alícia de Larrocha. Anna Niebla i Llum Colomer interpreten un programa que inclou una selecció de Tonadillas al estilo antiguo i el cicle de Canciones amatorias d'Enric Granados per una banda i per l’altra la selecció de cançons per a veu i piano compostes per Alicia de Larrocha Pecados de juventud.

 
Trio de flabiols
CC Can Verdaguer
06/03 – 19.00 h

Aquest tercet de flabiolaires, en formació de cambra, interpreten un repertori que integra peces originals del grup, obres de Jordi León i Xavier Ventosa, així com arranjaments i adaptacions d’altres tipus de música. La tria mostra l’ampli ventall de possibilitats del flabiol i la seva versatilitat com a integrant d’un conjunt de petit format. Forma part del circuit MúsicaZ.

 
Tot allò que no vam dir
CC Ateneu Fort Pienc
08/03 – 17.00 h

Una tarda de concerts a la plaça que dóna el protagonisme a les dones. L’acte final és la proposta del Col·lectiu Feminista de l’ESMUC, una acció performativa de l’orquestra simfònica i un cor format únicament per dones, que reuneix més de 100 persones a l’escenari.

 
Au rora. Amb veu de dona
CC Casa Groga
14/03 – 20.00 h

La cantant presenta el seu EP Naïve, una sèrie de records inconnexos, banyats de nostàlgia, una unió d’harmonies elegants amb una veu sense pretensions, acompanyada pel pianista Ramon Macià. El repertori inclou temes de neo-soul, cançons de bossa nova, balades romàntiques de jazz i èxits del soul.

 
Olga Ozet
CC Sant Andreu
16/03 – 18.00 h

Olga Zoet explora una mescla entre la música acústica, el pop i l'electrònica. La sonoritat i les lletres estan dibuixades des de la sensibilitat, la intimitat i l'exploració d’un món oníric que representa un viatge a la profunditat d’allò que ens fa humans.

 
Paula Piñero & Sandra Kellan
CC El Carmel
20/03 – 18.30 h

El duo sorgit a l’Escola Superior de Música de Catalunya i que formen Paula Piñero i Sandra Kellan fusiona la sensibilitat i la delicadesa en un recull de cançons pròpies de cada projecte personal. Acompanyades només per una guitarra i un contrabaix, deixen les veus com a protagonistes. El repertori s’alimenta de cançons en què totes dues potencien la sinergia que tenen tant a la vida com a la música. Forma part del circuit MúsicaZ.

 
En el marc del 15è circuit Barcelona Districte Cultural també cal tenir en compte les actuacions de Carlota Flâneur, Eva Sierra, Bewis de la Rosa, Ruïnosa y las Strippers de Rahola i 88M.

Activitats relacionades