52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

8 tallers de jardineria i horticultura per celebrar la primavera

Diversos centres cívics
Fins al 30/06/2021
  • Tallers

Ompliu balcons i terrasses de vida i colors!

Esclata la primavera i tothom té ganes de sortir de la closca hivernal! Les plantes broten amb força i el cos demana fer vida a l'exterior, en consonància amb la natura. Si teniu ganes d'omplir finestres, balcons i terrats amb flors i plantes, apunteu aquestes propostes que hem trobat entre tots els tallers de primavera que podeu seguir per dedicar-vos als jardins i horts urbans:

Plantes de balcó
CC Sarrià
Del 14/04 al 26/05 | 46,09 €

En aquest taller virtual us ensenyaran trucs de poda, a reconèixer plagues i com tractar-les, adobs químics o ecològics, substrats diversos...

Biodiversitat a l'hort: cultiu i reproducció de plantes companyes
CC Vil·la Florida
19/04 - 18 | 12,25 € (2 hores)

La pol·linització és una qüestió clau de cara a aconseguir un major rendiment de l'hort. Acabareu aquest taller sabent les relacions reproductives dels cultius.

Iniciació als horts urbans
CC Pati Llimona
Del 22/04 al 27/05 | 51,11 € + 5 € material (12 hores)

Taller dirigit a persones que volen crear un hort a casa, tot utilitzant tècniques orgàniques que evitin l'ús de productes tòxics.

Jardineria i plantes d'exterior
CC Albareda
Del 22/04 al 10/06/2021 | 43,85 €

Aprendreu les nocions bàsiques de cultiu de plantes d'exterior i aromàtiques en test, començant pels tipus de plantes i substrats fins a les plagues i malalties més comunes i els seus tractaments, siguin químics o ecològics.

Jardí – hort vertical
CC La Cadena
08 i 15/05 | 36,59 €

Per afavorir la biodiversitat urbana i un estil de vida més sostenible, aprendreu a plantejar un hort al balcó o un jardí vertical reutilitzant materials.

Aprofitem recursos per fer un minihort
CC Casa Groga
12 i 19/05 | 12,44 € (4 hores)

Iniciació al cultiu de plantes i hortalisses a casa, sense necessitat de tenir un gran espai. Es parlarà de sostenibilitat i alternatives, com aprofitar llavors del que es consumeix a casa i de residus, així com d'obtenir testos reciclats i diferents maneres de fer compost.

L'hort a l'estiu: control ecològic de plagues i malalties
CC Vil·la Florida
31/05 – 18.00 h | 12,25 € (2 hores)

En aquesta formació aprendreu a controlar, de manera natural, les plagues i malalties que durant aquesta època de l’any comencen a aparèixer: l’oïdi, el pugó, els llimacs, els àcars...

L'hort urbà
CC Pere Pruna
Del 01 al 15/06 | 23,26 € (3 sessions)

Cultiveu de forma ecològica un petit hort amb hortalisses i plantes aromàtiques, seguint els criteris bàsics del cultiu ecològic, convertiu-vos en petits agricultors urbans i obtindreu aliments frescos i naturals, a més de gaudir d'un espai agradable a casa.

Complementeu els cursos amb les propostes en línia La primavera arriba als Centres Cívics! de l'any passat, en ple confinament.

Activitats relacionades