52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Barcelona Blind Concerts

Torna el Barcelona Blind Concerts: el festival de música de la diversitat i la inclusió cultural.

Aquesta tardor no us podeu perdre el Barcelona Blind Concerts 2021, un cicle de concerts que promou la inclusió cultural i artística de les persones amb discapacitat visual.
Organitzat per l’Associació Discapacitat Visual de Catalunya B1 + B2 + B3, aquest grup de concerts dóna l’oportunitat a diferents artistes i grups de música de promocionar el seu talent, donant peu a un conjunt de concerts de diferents estils musicals. Aquest projecte compta amb la participació de socis i sòcies que formen part de l’entitat, la qual dóna suport per promocionar la seva música i a la vegada busca sensibilitzar a la població envers el col·lectiu. Almenys una o un dels integrants de cada grup té alguna discapacitat visual.

El festival, promocionat per l’Ajuntament de Barcelona, compta amb la col·laboració dels Centres Cívics de la ciutat que han volgut participar en aquest projecte inclusiu. Tornen a participar els centres cívics Casa Golferichs, Torre Llobeta i Josep M. Trias i Peitx, fent extensió dels concerts a diferents districtes de la ciutat. I per primera vegada el Centre Cívic Can Castelló també obrirà les seves portes a la diversitat cultural.

Gràcies a aquests centres podrem gaudir d’un festival de concerts on la música serà la gran protagonista i on es reflexerà la unió de totes i tots els participants amb un mateix objectiu: el dret d’inclusió, accessibilitat i cultura.

Aquí us deixem la programació! Us esperem als centres un cop més. 

Activitats relacionades