52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El 25N als Centres Cívics

Diversos Centres Cívics
Durant el mes de novembre
  • Divulgació

Us proposem diferents activitats per aprendre amb el 25N

Com ja us hem anat avançant, la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona s'omple d'activitats al voltant del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència en vers les dones. Aquests dies us hem proposat diferents exposicions i xerrades al voltant del 25N, però els centres tenen programades moltes més activitats per apropar-nos encara més a la lluita del 25N.

Molts centres cívics han organitzat diferents tallers, i no només per les dones, sinó també perquè els homes puguin adquirir eines per a viure una masculinitat conscient, respectuosa i lliure de violències, com aquest del CC Barceloneta.
El CC Casa Orlandai també ha organitzat una dinàmica participativa per identificar les violències que s'exerceixen sobre les dones; el CC Vil·la Urània aposta per un tastet d'autocura per a dones que volen millorar les seves relacions; i el centre cívic Trinitat Vella vol crear una coreografia pel 25N amb nosaltres amb un taller de percussió corporal.

Però molts centres també han pensat que la cultura és una molt bona forma per fer arribar el missatge del 25N als veïns i veïnes de la ciutat. Per exemple, el CC Urgell ens proposa una projecció del documental "La Luz Invisible"; els CC Casa Groga o Can Verdaguer ens porten música plena de reivindicació amb els concerts d'Alba Morena o 'Voces Veladas'; i el teatre arriba amb més força que mai al CC Sagrada Família amb l'espectacle familiar 'Paraula d'una nena negra' i al CC Can Clariana Cultural amb la comèdia de 'Fem(hi)Humor'.

Aquest any, us esperem més reivindicatius que mai als centres.

Activitats relacionades