52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El nou Diversitats encén la flama del flamenc

CC Navas
07, 14, 21 i 28/11/2019
 • Dansa
 • Fotografia
 • Música

Aquestes propostes ja han passat

El CC Navas se'n va cap a Andalusia

Després d'haver voltat per l'arc mediterrani, d'haver explorat Anglaterra, Argentina, el continent africà o d'haver-nos introduït a la riquesa de la cultura sufí i la que es troba al voltant de l'Himàlaia, el CC Navas proposa un nou viatge. Feu les maletes que anem fins a Andalusia per encendre la flama del flamenc!

Flamenco (del 07 al 29/11), el projecte fotogràfic d'en Jordi Vidal i en Ferran Sendra, es podrà veure fins a final de novembre a les parets de l'equipament. L'exposició capta tota l'energia dels escenaris que s'han omplert del duende d'artistes locals o estrelles internacionals.

La mostra d'imatges s'inaugura amb l'actuació de la Lidia Mora & Ruselito (07/11 – 19.00 h). Ella, sorgida del Cabal Musical, es presenta com una cantaora autodidacta en base de flamenc del carrer i del barri i seguint referents com Mairena, Porrina de Badajoz i Farina, acompanyada per la guitarra d'en Víctor Rosell.

La música continua la setmana següent amb la formació Ofer Ronen Quintet (14/11 – 19.00 h) que porten sota el braç el seu darrer treball PorMedio, entre Jerusalén y Andalucía. Tal com aclareix el títol del disc, les melodies connecten banda i banda del mar Mediterrani, barrejant els sons del flamenc amb noves textures i instruments tradicionals com la guitarra, el llaüt àrab, el cel·lo, el violí i la percussió, a més de la veu humana.

Set dies després el Diversitats presenta La Chunga (21/11 – 19.00 h), un grup de flamenc fusió nascut a Barcelona. Cant, ball, guitarres i caixó mantenen les arrels flamenques tot i que sonen sota les influències d'altres gèneres musicals.

L'últim concert del cicle va a càrrec d'en Sergi Vicente, guitarra, i l'Ala Voronkova, violí. Aires gitanos (28/11 – 19.00 h) és el disc que han publicat plegats, un document sonor de gran interès i una mostra de virtuosisme i creativitat amb obres de Paganini, Txaikovski, Montsalvatge i Wieniawski, entre més.

L'entrada funciona amb el sistema de taquilla inversa: cada persona del públic decideix el preu en el moment de sortir.

Activitats relacionades

 • Llestos per fer un recorregut pels diferents centres cívics de la ciutat?

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Desembre 2021
 • Un somni anomenat Europa

  On:
  CC Casinet d'Hostafrancs, CC La Casa Elizalde, CC Pere Pruna i CC Navas
  Quan:
  Del 13/04 al 15/05, del 08/06 al 23/07, del 07 al 29/10 i del 01 al 31/12/2021
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023