52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Festival Social TuDanzas 2022

Centre Cívic Convent de Sant Agustí
13 de maig
  • Dansa

Aquestes propostes ja han passat

Un espai obert de diàlegs entre éssers, filosofies i cultures

Un any més, arriba el Festival Social TuDanzas al Casc Antic de Barcelona amb la col·laboració del Centre Cívic Convent Sant Agustí.

El Festival Social TuDanzas és un espai de cocreació fundat l'any 2012 amb la intenció de reprendre el valor social, comunitari i polític de la dansa. Enguany, comptarà amb propostes artístiques de gran diversitat i amb la participació de la comunitat d'artistes emergents del col·lectiu TUDANZAS.

Durant els tres dies del festival, podrem gaudir de la meditació, de ioga, dansa contemporània, dansa-teatre, dansa fusió, danses del món, performances, projectes comunitaris i interdisciplinaris o concerts. I els espectacles també es podran seguir en línia!

El primer dia del festival, el 13 de maig, és el dia del Centre Cívic Convent Sant Agustí. Durant tot el dia podrem gaudir de diferents activitats a l'interior i a l'exterior del centre com rutes turístiques, meditacions col·lectives, balls tradicionals europeus, concerts, tallers de dansa, documentals o dansa contemporània.

Consulta tota la programació del Festival Social TuDanzas 2022 aquí.

Activitats relacionades