52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Ja és aquí la 6a edició del Tangent, el Festival de les Arts de l'Eixample

Quinze espectacles de teatre, dansa, circ i música, en diferents formats i disciplines híbrides

Del 29 de juny al 22 de juliol, els sis centres cívics i culturals del districte de l'Eixample (UrgellCasa GolferichsCotxeres BorrellLa Casa ElizaldeAteneu Fort Pienc i Sagrada Família) ofereixen un total de quinze espectacles de teatre, dansa, circ i música, en diferents formats i disciplines híbrides, art al carrer i un itinerari sonor.

El festival, concebut com un esdeveniment de proximitat, vol donar cabuda a espectacles innovadors i per a tots els gustos i públics, oferint una visió diversa i àmplia de la riquesa artística contemporània.

El Centre Cívic Urgell inaugura el 29 de juny el Tangent amb rojos, una proposta de dansa contemporània de Miquel Barcelona. El Mercat de Sant Antoni, el terrat de l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca i el pati del Golferichs seran al juliol l’escenari d’altres propostes de dansa com Replecs, de la Cia. Isabel VinardellPasatiempos modernos, del Col·lectiu Màmbola i Spiralis, de la Companyia Bool.  

Al Tangent també seran present cinc propostes musicals d'estils molt variats: ZA! & la TransMegaCobla; el pop folk d’Anna Andreu amb La Mida; el quartet de Barcelona The Black Barbies; la presentació del primer treball d’Alba MorenaLas dos edades; o l'itinerari sonor amb Burruezo & Nur, Camerata + Virginia Joëlle, l’Orquestra Basarab i Sealskin

La programació també tindrà dos espectacles de circ, amb Potser no hi ha final, de Circ Pistolet, i Runa, creació de l’artista de circ Amer Kabbani

Per últim, el Tangent també ens farà gaudir del teatre amb propostes de nova dramatúrgia com l’espectacle [The Frame] d’Eléctrico 28; la Nit de Reis de Parking ShakespearePruna, del col·lectiu NINS o l’espectacle multidisciplinari de la Iaia de Mambo Project.

Consulta aquí el programa del Festival Tangent 2022.

Activitats relacionades