52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La Mobile Week 2020 arriba als Centres Cívics

CC Casa Groga, CC Cotxeres Borrell i CC Vil·la Urània
Del 20/02 al 01/03/2020
  • Ciència i tecnologia
  • Divulgació
  • Tallers

Tecnologia per a la ciutadania

Del 20 de febrer al primer de març tindrà lloc la 4a edició de la Mobile Week, un espai on debatre i reflexionar sobre la tecnologia, obert a la ciutadania. La setmana és una iniciativa del Mobile World Capital Barcelona que va néixer ara fa quatre anys a Barcelona i que en aquest temps ha passat a tenir quinze seus més per tota Catalunya.

Els Centres Cívics de Barcelona, oberts sempre al debat i a les novetats tecnològiques, acollim part de les 250 conferències i tallers impartits per grans professionals que enguany giren entorn tres sectors clau: la robòtica i la intel·ligència artificial, les dades i la ciberseguretat i la mobilitat del futur amb la creació de models més sostenibles.

Al CC Casa Groga, districte d'Horta-Guinardó, hi trobareu fins a una dotzena d'activitats. Començant pel taller d'autoaprenentatge i educació a distància, seguint per la sessió de ciberseguretat i acabant per aprendre a moure's pel món sense deixar petjada ecològica, per citar-ne només alguns.

Des de l'Eixample, el CC Cotxeres Borrell obrirà les portes a una quinzena de tallers que van des de conèixer les tendències en el camp de la robòtica a descobrir les aplicacions disponibles per moure's per la ciutat de manera més eficient o fins i tot l'anàlisi per l'adquisició, o no, d'un vehicle elèctric, entre més.

El tercer equipament de la xarxa que participa en la quarta edició de la Mobile Week és el CC Vil·la Urània. Des del barri del Farró, al districte de Sarrià - Sant Gervasi, podreu conèixer les conseqüències d'acceptar una cookie, el cibrebullyng infantil o el fenomen de la desinformació. Teniu fins a dotze opcions més!

La Mobile Week 2020 acabarà amb la jornada gratuïta Family Day a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, on hi haurà conferències, tallers i música per a tots els públics. Podeu consultar tota la programació i apuntar-vos als tallers gratuïts des del seu web.

Activitats relacionades