52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Setmana de l'eròtica a les Corts

CC Can Deu
Del 01 al 05/07/2019
  • Art i exposicions
  • Dansa
  • Divulgació
  • Literatura
  • Música
  • Rutes i visites
  • Tallers
  • Teatre

Can Deu vol despertar l'interès en nous públics

El primer dia de juliol, el CC Can Deu posa en marxa una nova edició de la Setmana de l'eròtica amb un conjunt d'activitats gratuïtes lligades al món de l'erotisme i el sexe. Tallers, xerrades, itineraris, exposicions, teatre i lectures: cinc dies amb propostes de tota mena que busquen trencar motlles i despertar l'interès de nous públics.

Les fotografies suggerents de la Sílvia Tarín, exposades fins al 26 de juliol al vestíbul del centre, conviden al públic a definir el concepte d'erotisme. Perquè segons la fotògrafa, l'erotisme neix en la imaginació de qui mira i no només d'allò fotografiat amb la intenció de ser-ho. Eròtic(art) s'inaugura el 9 de juliol a les 19.30 h.

La setmana comença amb l'espectacle Erógenas, sexo, amor y fuga (01/07 – 20.00 h), una adaptació del llibre Exorcisme final de Yovana Martínez i poesies de Zoe Valdés. L'obra de teatre és un viatge eròtic a una Havana en ple castrisme on el propi cos és l'única propietat que realment pertany a cada habitant i on el sexe és una forma de supervivència i escapament.

L'endemà, la proposta escènica va a càrrec de la Isabel Oliva amb el monòleg Vestida per matar, de plaer o d'ensurt (02/07 – 18.30 h). En clau d'humor assenyala aquella línia fina que existeix entre portar roba sensual o vorejar la vulgaritat. Més tard, l'Àlex Pler, de la llibreria Haiku, dissertarà sobre la història de les dones més admirades del Japó. Amb Geisha, l'art de la seducció (02/07 – 20.00 h) dóna a conèixer tots els camps que havien de dominar, els codis utilitzats i com aconseguien tenir legions de seguidors i admiradors.

El dimecres podeu seguir el taller L'aventura del plaer (03/07 – 18.15 h) que donarà les claus per enfortir el sòl pelvià, resoldre dubtes al respecte, practicar exercicis per tal de contribuir en una millora de la salut sexual. Al vespre podreu assistir a la presentació del fanzín Mènades (03/07 – 20.00 h), creat per Häxan Prana.

Dones, plaer i vi (04/07 – 19.00 h) és el taller que ajuda a reflexionar sobre el cos, el plaer i com cultivar-lo, tot prenent una copa de vi. Voleu aprendre a ballar Chair-dance (05/07 – 11.30 h)? És una dansa elegant, divertida, sensual i provocativa que permet expressar somnis i desitjos a través de la dansa. Apunteu-vos al monogràfic del divendres!

L'edició 2019 de la Setmana de l'eròtica del CC Can Deu es tancarà amb l'obra Cándida (05/07 – 20.00 h). L'actriu Anna Tamayo denuncia la invisibilitat de les dones i la desinformació en temes de la salut sexual femenina, en un espectacle íntim, divertit i tendre.

El cicle no només es queda a l'interior de l'equipament de la plaça de la Concòrdia, a les Corts, sinó que surt en dues ocasions a visitar la Barcelona eròtica (03 – 10.30 h i 05/07 – 18.30 h). Passejant pel Paral·lel i el Barri Xino, espais de la ciutat dedicats a l'erotisme en èpoques pretèrites, l'itinerari descobreix cabarets, vedettes, meublés i prostíbuls, el destape, el nudisme, la minifaldilla revolucionària, la Sala Bagdad i els sex-shops.

Totes les activitats de la Setmana de l'eròtica són gratuïtes i cal inscripció prèvia. Per a més informació, consulteu el programa (PDF) del cicle.

Activitats relacionades