52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Sis flors d’estiu a Vil·la Cecília

CC Sarrià
07, 14, 27/06, 03, 10 i 17/07/2024
  • Dansa
  • Música
  • Teatre

Un grapat de propostes de petit format al CC Sarrià

Flors d’estiu és el cicle d’arts escèniques de petit format del CC Sarrià al llarg de l’any. Cada trimestre, hi passen propostes d’allò més variades que van des de la música al teatre, de la poesia a la dansa i fins i tot el circ.

El cicle actual, que va començar amb l’obra Per a tu (07/06 – 20.00 h) de la cia Desang, us proposa un seguit de vetllades fins a final de curs. Aquestes:

 
Poco ruido, muchas nueces
14/06 – 20.00 h
La companyia resident del programa Tramoia del centre presenta una adaptació del clàssic de William Shakespeare Much ado about nothing (Molt soroll per no res).

 
Taj Mahal / Sol-edad
26/06 – 20.00 h
L’últim dimecres de juny hi haurà una proposta doble en col·laboració amb el Centre Moveo de teatre físic. La primera de les dues peces embrionàries és un estudi de les identitats canviants al llarg de la vida, mentre que la segona, explora l’aïllament personal a través del moviment.

 
Paula Coca / Candela Escobar
03/07 – 20.00 h
Coca, cantautora barcelonina, barreja sons i estils que van des de l’indie en català, el pop i alguns tocs de folk caracteritzats per un estil acústic intimista i càlid. Escobar presenta el seu primer EP Per començar, on canta històries quotidianes que parlen de la dificultat de la vida i del goig de l’amistat.

 
MaBeles
10/07 – 20.00 h
Amb les veus, guitarra i percussió, el trio MaBeles connecta amb el públic des d’una mirada propera i plena d’emocions per compartir-les a través de la música. El concert es nodreix del cançoner popular d’Amèrica de sud, sobretot Brasil, Argentina i Uruguai i alguns temes propis.

 
DJ Soumeya
17/07 – 20.00 h
El cicle es clou amb la sessió de la DJ Soumeya, d’origen algerià. Reconeguda per l’eclecticisme, combina melodies del nord d’Àfrica i orientals amb diversos gèneres musicals com l’afrobeats, R&B, disco i la música electrònica.

Activitats relacionades