52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

A Taula! Cultura i gastronomia al CC El Sortidor

Centre Cívic El Sortidor
Primavera 2022
  • Gastronomia

Explorem l'alimentació en totes les seves dimensions

El projecte "A Taula! Cicle de Cultura i Gastronomia" del Centre Cívic El Sortidor està orientat a explorar l'alimentació en totes les seves dimensions i a compartir recursos per empoderar-nos en els nostres hàbits i pràctiques relacionades amb el menjar.

Des de ja fa anys, gràcies a aquest projecte, el centre presenta trimestralment un conjunt d'activitats i tallers relacionats amb la cuina per embrutar-nos les mans, acompanyar-nos en els nostres aprenentatges culinaris, conèixer la constel·lació de projectes i iniciatives d'alimentació sostenible que hi ha al territori, compartir dubtes i consells, olorar i tastar receptes delicioses... I aquesta primavera no es queda curta!

Cuina de primavera, cuina mexicana, dolços japonesos, arrossos, salses casolanes, pa artesà, cuina italiana o taiwanesa... Un munt de tallers de cuina que trobaràs al centre i que et faran conèixer la cuina d'arreu del món durant aquesta primavera.

Però també han programat tallers de bons hàbits alimentaris, activitats al voltant de l'activisme gastronòmic o de la relació de la cuina i l'art.

Esteu preparats per passar estones meravelloses a la cuina del CC El Sortidor?

Activitats relacionades