52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Un desembre ple de concerts i espectacles de Nadal

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Desembre 2021
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Les festes no fan parar la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona

A més de les activitats infantils i els tallers de Nadal dels quals ja us hem anat parlant, al desembre els centres cívics de la ciutat també arriben plens de música, dansa i arts escèniques per celebrar les festes amb tots nosaltres.

Com sempre, els concerts clàssics amb orquestres i cors envairan centres cívics com el CC El Sortidor, el CC Tomasa Cuevas - Les Corts, el CC Sant Andreu o el CC Can Clariana Cultural. Però no ens deixen indiferents els concerts amb l'Orquestra de Cambra Catalana al Centre Cívic Navas i al Centre Cívic Pere Pruna els dies 10 i 17 de desembre, respectivament.

Però no tot és música clàssica i de cambra, alguns equipaments com el CC La Sedeta també ens proposen concerts solidaris de pop, rock i soul amb Palian, el CC Sarrià arriba amb el seu Rockin' Christmas i el CC Ateneu Fort Pienc ens farà gaudir de la Cantata Popular Santa Maria de Iquique, una de les obres emblemàtiques de la nueva canción chilena.

I els concerts no ho són tot al Nadal dels centres! Alguns equipaments també ens volen sorprendre amb arts escèniques nadalenques com "El restaurante de los 3 tenedores" del Grup de teatre Pandora al Centre Cívic Can Verdaguer, "Fun fun fun" de la Cia. Routart al Centre Cívic Trinitat Vella o l'espectacle familiar "Explica'm un Nadal" al Centre Cívic Font de la Guatlla.

Esteu ara llestos per visitar els escenaris i auditoris dels centres cívics durant les festes? Allà us esperem!

Activitats relacionades