52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Viatges des del sofà: Hondures

CC Trinitat Vella
16, 18, 19 i 20/07/2024
  • Dansa
  • Gastronomia
  • Música
  • Tallers

Una activitat preparada en comunitat amb els habitants del barri

Aprofitar les vacances d’estiu per viatjar i conèixer altres cultures és una activitat d’allò més apreciada per a molta gent. El CC Trinitat Vella fa molts anys que, al juliol, agafa les maletes i marxa a conèixer món.

Després de visitar Lisboa, Tòquio, Atenes i Mèxic, Nàpols i Rio de Janeiro, Berlín i l’Havana, la Ruta 66 pels Estats Units d’Amèrica i Andalusia a través de la música, la literatura o la gastronomia, l’any 2022 es va canviar la filosofia del cicle i van començar a ser els nous veïns i veïnes del barri que s’organitzen per explicar el seu país d’origen. El nord del Marroc i el Pakistan van ser els primers, enguany, es viatja fins a Hondures.

L’equipament de la Trinitat s’arriba fins a l’Amèrica Central en quatre jornades: dos tallers gastronòmics, un espai d’intercanvi i una mostra de balls i danses. Merengues, colors i dolçor és el que trobareu al taller Rebosteria hondurenya (16/07 – 17.00 h), mentre que al monogràfic Gastronomia hondurenya (18/07 – 17.00 h) es treballaran els pastelitos que, tot i el nom, és un plat salat.

Més enllà de la cuina, podreu entendre en primera persona els processos migratoris amb els testimonis a l’espai de trobada Històries migratòries (19/07 – 19.00 h). Per conèixer la música, les danses i altres tradicions del país us haureu d’esperar a la Mostra folklòrica d’Hondures (20/07 – 18.00 h) que comença amb una rua des de la Llosa del metro Trinitat Vella i fins a la plaça de la Trinitat.

Les activitats són gratuïtes i només cal reservar entrades pels dos tallers des dels enllaços anteriors.

 
Fotografia: Johann Seren

Activitats relacionades