52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Vols apuntar-te a un workshop de direcció de fotografia?

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Centre Cívic Pati Llimona
11 i 13 de gener de 2022
  • Cinema
  • Fotografia
  • Tallers

Activitat complementària del Pantalla Barcelona amb la Directora de fotografia Gris Jordana

L'11 i el 13 de gener de 2022 el centre cívic Pati Llimona ha organitzat un workshop de Direcció de fotografia amb la Gris Jordana, graduada de l'ESCAC, que va començar la seva carrera filmant documentals, i ha seguit treballant en llargmetratges i sèries de ficció. El seu treball s'ha projectat a festivals com Toronto, Telluride, San Sebastian o IDFA, amb diversos premis a millor fotografia, incloent-hi una nominació als Gaudí.

Aquest workshop serà de dues sessions on es duran a terme demostracions pràctiques per saber com il·luminar diverses escenes esquemàticament. També s'analitzaran les pel·lícules que formen part del cicle Pantalla Barcelona (Las Niñas, La Hija de un Ladrón i My Mexican Bretzel), des del punt de vista tècnic i artístic, per entendre com s'han aconseguit diversos efectes de llum o quines han sigut les condicions en les quals s'ha treballat a nivell tècnic i també dramàtic.

Així mateix s'analitzaran els darrers treballs de la Gris Jordana com a directora de fotografia: “Libertad”, estrenada a la Setmana de la Crítica de Cannes 2021 o la sèrie de ficció “Veneno”, per saber com ha sigut el procés per aconseguir la llum desitjada i entendre els detalls del treball d'una directora de fotografia.

Les sessions estan dirigides a un públic no professional amb ganes d'aprendre més sobre el món del cinema i la fotografia, i les inscripcions s'obriran a partir del 3 de gener de 2022. Mentrestant... Podeu anar a veure alguna projecció de les pel·lícules que formaran part de l'activitat en una de les seves dates dintre del cicle Pantalla Barcelona!

Ens veiem al CC Pati Llimona!

 
 

Activitats relacionades