Oberta la nova subvenció del Pla Endreça per netejar i repintar les persianes dels comerços

Les associacions comercials de Barcelona poden sol·licitar, del 21 de maig al 17 de juny de 2024 la nova "Subvenció per al comerç i la restauració endreçats de Barcelona". La convocatòria busca ajudar a millorar la imatge exterior dels establiments comercials de la ciutat i, de retruc, el paisatge urbà dels barris de Barcelona.

..
22/05/2024 - 09:26 h - Comerç i mercats Comerç

Aquests ajuts s’emmarquen dins el Pla Endreça impulsat per l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de treballar per garantir l’excel·lència de l’espai públic des d’una triple perspectiva: la reparació dels elements de l’espai públic de forma ràpida, la transformació dels espais on les necessitats de renovació són intenses i el recanvi planificat dels elements quan arribin al final de la vida útil per minimitzar incidències.

Concretament, la subvenció es dirigeix a associacions de comerciants territorials, sense afany de lucre, que realitzin el projecte a Barcelona. Subvencionarà treballs de neteja i/o pintura realitzats a la persiana de l’establiment amb emprimació antipintades, així com el servei de manteniment de la persiana neta durant un any, a comptar des de la data en què es pinti la persiana.

Pel que fa a l’import de la subvenció, serà de 400 € per persiana, amb un màxim de 3 persianes per establiment. Aquest import pot suposar una subvenció d’entre el 30% i el 70% del cost total del projecte. El nombre mínim d’establiments inclosos al projecte de l’associació sol·licitant serà de 10 establiments.

Tots els detalls i els requisits per concórrer en aquesta subvenció es poden consultar aquí.