Adobo

Finalista
Qualitat gastronòmica
2022
Sarrià-Sant Gervasi
Cuina d'autor
Entre 30 i 40

El més nou del xef Enrique Valentí ofereix, en una nau enjardinada de Sarrà, acollidora i diàfana, on les taules envolten un nucli de servei amb molta acció, una carta informal en la qual predomina l’ús d’adobs actualitzats al segle XXI per emfatitzar el sabor dels productes. Valentí, amb una cuina que defensa les tradicions culinàries de la nostra gastronomia, ha confeccionat una proposta que compon verdures de temporada, truites poc cuites, fregits clàssics com el caçó en adob, guisats com el capipota picant –o molt picant!–, carns i peixos a la brasa –per exemple, el turbot amb aigua de Lourdes–… Preparacions macerades, especiades, adobades!, xarcuteria i formatges. Celler escollit per tot l’equip.

Contacte

Carrer Milanesat, 19. 08017 Barcelona.
935 950 001.