Arturo

Finalista
Local notori o innovador
2022
Sants Montjuic
Cuina de mercat
Entre 30 i 40

Arturo Jansà treballava al Liceu de Sants, bar d’un centre recreativocultural, però el 1972 va decidir, amb la seva esposa Eulàlia Canals, muntar un bar de vermuts acompanyats de llaunes (olives, fruits del mar...). Amb el pas del temps, l’Eulàlia als fogons va començar a preparar receptes familiars i de mercat. Avui, amb els dos fills del matrimoni al capdavant i ja com a restaurant, acumula anys d’història i respecte pel millor producte. Els seus plats estrella: marisc, peix fresc i carns a la brasa (cabrit, ploma ibèrica, vedella i vaca vella). La carta la completen plats del dia cantats pel servei i entre altres elaboracions, cigrons amb calamarsets, patates remenades amb ou i ceps, morro de bacallà arrebossat, etc. Esmorzars de forquilla entre setmana (capipota, tripes, truita de bacallà, etc.). 

Contacte

Carrer Sagunt, 104. 08014 Barcelona.
933 315 086