Bar-Bodega Bartolí
A Sants des de 1939, primer com a bodega de vins a granel que atenia treballadors de les fàbriques del barri, i després també com a casa de menjars. L’essència tradicional encara perviu al local. Estovalles de quadres, bigues de fusta, cuina a la vista, rastelleres d’alls i pebrots, fotografies de comensals cèlebres. Els dos fills de la Marina, alma mater d’aquest local històric, n’han agafat el relleu. Ofereixen tapes clàssiques, entrepans i plats casolans de mercat amb un excel·lent nivell gastronòmic, que fan les delícies dels gurmets més exigents. Cargols, suculentes tripes, sardines en escabetx, truita farcida, fricandó, galta de porc... Durant la temporada destaquen les elaboracions amb bolets (els germans Bartolí són grans aficionats a buscar-ne). Populars esmorzars de forquilla|tenidor i un extens menú al migdia, amb més d’una desena de primers i de segons per triar.
Contacte