Casa Petra
Local polivalent, transversal i acollidor, és a dir, sempre freqüentat. Aporta al barri dos espais perquè aquesta casa sigui també la nostra: un restaurant d’ambient distès i una xarcuteria i botiga gurmet, a més d’una gran terrassa. Un dels fundadors recorda que gaudia dels plats elaborats amb temps, sense gaire pressa, per la seva àvia Petra i la seva mare. Aquelles receptes familiars el van fer descobrir, de nen, que la gastronomia es degusta com la vida mateixa, és a dir, compartint. I el seu objectiu és aconseguir que relacionem els records amb sabors, com li va passar a Proust amb la magdalena. Treballen amb productes de temporada i proximitat, i serveixen esmorzars, aperitius, pica-pica en horari afterwork, dinars i sopars. A la carta hi trobem des d’ostres, conserves del mar, una tapeta de xistorra, pernil de gla, un biquini de llom ibèric i comté, una torrada de peus de porc amb calamar i salsa espanyola, linguine amb salsa americana i tàrtar de gamba vermella, arrossos, un turbot amb cabdell a la brasa, un txuleton o una botifarra XL d’elaboració pròpia amb patates fregides. Vins escollits, ben servits en bones copes. Obre cada dia en horari ininterromput.
Contacte