Echegaray
Tapes i platets elaborats amb cura en un local recentment reformat que dona protagonisme al producte estacional de primera qualitat, procedent del mercat proper de Poblenou i de les botigues veïnes, per exemple, Vida Meva (Premi Nacional al comerç més sostenible). Els propietaris, la parella formada per Erola Vila (catalana, a la sala) i Beltrán Sastre (de Segòvia, a la cuina), es van conèixer estudiant al barri, a l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, i el 2019 van decidir obrir un restaurant per menjar, beure i gaudir. A la pissarra anoten, cada temporada, una vintena d’elaboracions, des de patates braves d’albergínia fins a cocotxes de bacallà al pil-pil, passant per rostes, guisat de calamars amb botifarra, canelons de pollastre amb salsa de rossinyols i moscatell… Cuina popular de tota la pell de toro posada al dia, amb un fort arrelament al barri gràcies a nodrir-se diàriament al seu mercat central. Les racions conviden a compartir però, si ho prefereixes, pots demanar mitja ració. Per beure, vins de petits cellers. A saber: l’Echegaray és el vermut que es pren de bar en bar, fins al vespre, durant les festes de Cuéllar (Segòvia).
Contacte