El Jardí de l’Abadessa
Inaugurat fa 25 anys al barri de Pedralbes, es troba en una ubicació privilegiada, en estar envoltat de 1.000 m2 de jardins. En aquest marc, un oasi urbà plàcid en què es pot gaudir des de l’aperitiu fins al sopar, al saló envidrat amb vistes o a la terrassa, el xef Carlos Cases harmonitza la innovació amb la tradició i captura l’essència dels millors productes de temporada. Signa una carta variada per a tots els gustos, que inclou bocades i plats atractius ben resolts: des d’una croqueta de tinta de calamar amb allioli fins als porros de Gavà confitats amb la seva crema, ou a baixa temperatura i crocant d’ametlles; des dels espaguetis amb cloïsses i tomàquets rostits fins a un turbot al forn; el tàrtar de salmó semimarinat amb cremós d’alvocat i amaniment de misso i fruita de la passió; el filet de Duroc amb foie i maionesa d’alls tendres sobre moll, o l’hamburguesa de vaca amb salsa de camembert i pebrots del piquillo, a més de guarnicions acurades per triar (milfulls de patata i tòfona, espàrrecs de marge saltats…). Com també postres que no fallen mai, com el tiramisú, el brownie, el coulant, una pinya a la llima o el flam de mató amb nous caramel·litzades. Privatitzable per a esdeveniments i celebracions.
Contacte