Els Tres Porquets
Xavier Jovells (Can Pineda) va ser creador, el 2009, juntament amb el seu cosí Marc Cuenca i el seu amic Joan Valencia (Cuvée 3000), d’aquesta gastrotaberna d’ambient despreocupat que avui dirigeix Marc en solitari. A Els Tres Porquets s’idolatra la cuina tradicional, que coneix bé, aplicant el que ha après a platets mereixedors d’atenció. Elaborats al moment amb el seu toc especial, els serveixen sense protocols, com s’ha fet tota la vida. Racions i tapes fredes i calentes amb els millors productes de mercat i temporada. A la pissarra, “la nostra presa” i els seus 25 ingredients, pipirrana de la meva àvia, botifarró torrat, foie fresc amb porros caramel·litzats, tripes amb cigrons, vieires amb crema de nyàmera i cansalada viada curada, tòfona negra de Terol i pèsols del Maresme… I per acompanyar tot això i més, vins ecològics i naturals. Sala privada i menús per a grups.
Contacte