En Ville

Finalista
Local notori o innovador
2018
Ciutat Vella
Cuina sense gluten
Entre 30 i 40

Situat en un edifici històric del Raval, construït el 1877 pel cèlebre arquitecte valencià Rafael Guastavino, i conegut com a Casa de Veïns de Ramon Mumbrú. A l’estiu la façana s’obre al carrer, i crea dues agradables terrasses semicobertes. Ofereix tapes, platets i plats de cuina mediterrània de mercat i catalana amb tocs internacionals, 100% sense gluten, que satisfan les expectatives tant si ets celíac com si no, elaborats amb productes frescos de temporada. Té menú al migdia diferent durant tota la setmana i carta a la nit, amb enunciats com Croquetes, Bunyols de bacallà amb emulsió de mel i llima, Patates tallades a rodanxes amb formatge Appenzeller fos, Fingers cruixents de pollastre amb chutney de mango, Cigrons al curri amb verduretes i llet de coco, Timbal de salmó fumat, oli d’anet i alvocat fresc, Carpaccio de carbassó amb formatge fresc, mel i ametlles torrades, Risotto de ceps i parmesà, Lingot de lletó amb la seva salsa demi-glacé, Burger amb tot... El personal rep formació continuada sobre intoleràncies, i treballen en col·laboració amb l’Associació de Celíacs de Catalunya. El 2014, el nou propietari d’En Ville, pare d’un fill celíac, va canviar la seva orientació amb l’objectiu que tots mengessin a gust.

 

Contacte

Carrer Doctor Dou, 14. 08001 Barcelona.
933 028 467