Comprar i anar a l'Òpera alhora és possible. T'expliquem com!

Música i comerç. Fins a 200 establiments comercials de Barcelona reben cantants d'òpera dins del programa Òpera al Comerç. Descobreix-lo!

Malgrat que sembli físicament impossible, ja pots estar en un concert d’òpera i comprant... al mateix temps! I és gràcies a la iniciativa Òpera al Comerç, pionera a la ciutat, que està portant l'òpera a l'interior dels comerços de Barcelona amb un gran èxit d’assistència.

Organitzats dins els 23 eixos comercials de Barcelona Comerç, fins a 200 establiments reben cantants professionals de l’Òpera Jove de Catalunya i hi interpreten àries relacionades amb el món del comerç.

Si bé aquest proper 25 de juliol es tanca la primera part del programa, les nou cites celebrades fins al moment a diferents eixos com Sants/Les Corts, Poble-sec/Paral·lel, o el Cor d’Horta, auguren una segona part tant o més concorreguda que la primera.

La clau de l’èxit d’Òpera al Comerç

Alguns ingredients de l’èxit d’aquest programa són la gratuïtat de les actuacions, obertes a tots els públics, que duren 30 minuts i recorren diferents botigues de la tarda al vespre. Això permet al públic interessat voltar per les botigues participants i gaudir d’un concert complet.

Si tens ganes de gaudir del teixit comercial de la ciutat escoltant aquest estil musical, la propera actuació serà a Poblenou el proper 25 de juliol. Durant l’estiu s’aturarà per tornar amb força el proper 13 de setembre recorrent els diferents eixos restants fins a concloure el 13 de desembre.

Amb aquesta iniciativa, Barcelona Comerç i els eixos comercials de Barcelona volen posar de manifest la vinculació del comerç amb la cultura i acostar als ciutadans un gènere musical tan bonic com sovint desconegut!