Raima i Barret Addictes reben els premis Rosa de Plata de Barnacentre

Premis Rosa de Plata 2019-27a Edició. El jurat dels guardons que atorga Barnacentre ha premiat Raima per la remodelació de la seva seu, i Barret Addictes com a nova implantació, junt amb Cruyff Store.

Quan

28/03/2019

Els establiments Raima i Barret Adictes han estat els guanyadors de la 27 edició dels premis Rosa de Plata que atorga l’associació Barnacentre als comerços del centre de Barcelona. Cruyff Store l’obté com a establiment de nova implantació. Els guardons distingeixen les millors iniciatives comercials de nova implantació, remodelacions d’establiments, i també es reconeixen entitats i persones amb vinculació al barri Gòtic.

Aquest any, el premi a la millor remodelació d’una botiga ha estat per a la papereria Raima, situada al carrer Comtal, 27, que es converteix després de la reforma en la més gran d’Europa. Ubicada en un edifici del segle XVI, Raima s’ha remodelat i ampliat fins a 6 plantes amb noves entrades de llum natural i escales mecàniques. Un referent a Barcelona.

La botiga “Instinto”, del carrer Banys Nous, 22 ha estat guardonada amb una menció especial del jurat en la categoria de remodelacions. Es tracta d’una firma de botiga de moda per a dona amb creacions pròpies manufacturades a Catalunya i formada per un equip de 15 dones. Moda sostenible en un comerç de proximitat.

Millor iniciativa comercial

El “Rosa de plata” a la millor iniciativa comercial ha estat per a la botiga Barret Addictes, situada al carrer de les Moles, 14. Un comerç de venda de barrets artesanals, clàssics i contemporanis, amb el taller obert als clients, que amb les seves accions contribueix a la dinamització del carrer de les Moles.

Cruyff Store ha estat premiat com a establiment de nova implantació, dedicat a la venda de roba i calçat esportiu  i que acull en la marca a qui va ser esportista referent del Futbol Club Barcelona, a més que contribueix a la recuperació de la marca catalana Meyba en un entorn on s’exposen peces històriques, fotografies i records blaugranes.

ONECowork, al carrer Estruc, 9, ha estat guardonat amb una menció especial per la rehabilitació de l’edifici de sis plantes en què es troba ubicat, i pel seu model de negoci, un espai de treball obert a startups, empreses i freelancers.

Mencions especials

Les mencions especials del jurat als establiments finalistes en la categoria de noves implantacions durant el 2018, per la seva aportació d’innovació i qualitat, han estat:

  • Salmón 2000: un comerç especialitzat en productes per a la muntanya i per a la pesca, situat al carrer Petritxol, 12.
  • Villa del Arte Gallery: galeria d’art d’art de pintura i escultura contemporània al carrer de la Palla, 10.
  • Gelarto Rosa: botiga de gelats naturals en què la presentació artística del producte ofereix un valor afegit. Al carrer Tapineria, 6.
  • Koker: botiga de moda femenina, en què prima la qualitat, el disseny i preus accessibles. Ubicada al carrer Comtal, 13.
  • Rituals: establiment de cosmètica femenina i masculina amb una aposta pels productes naturals i el benefici dels clients. A Portal de l’Àngel, 36.

Reconeixements a entitats i persones vinculades al Gòtic

D’altra banda, en reconeixement a entitats i persones vinvulades al barri Gòtic, Barnacentre ha guardonat l’actor Enric Majó per la seva vinculació amb el barri Gòtic com a veí i amb el món de la cultura, a la família Miret pel 100 aniversari de Miret Sala d’Art, al carrer Petritxol, 7, i a la família Casals, pel 100 aniversari de l’Estamperia Sant Josep, al carrer dels Boters, 7. El jurat reconeix als dos comerços la seva aposta comercial i humana i la promoció del comerç de qualitat amb implicació al territori.

 

 

 

 

 

 

More info