Un banc d’idees sostenibles per aplicar al vostre negoci? El teniu a un clic!

La xarxa Barcelona + Sostenible ha publicat un conjunt de fitxes amb propostes sostenibles perquè puguis aplicar-les al teu negoci. Descobreix-les i comença a estalviar!

Si teniu un petit establiment i voleu incorporar accions que us permetin estalviar, atraure nous clients o fer de la vostra activitat comercial un espai més sostenible, teniu a un clic un banc d’idees que ja estan en marxa en altres comerços de la ciutat perquè les apliqueu vosaltres també!

Barcelona+Sostenible, la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica de la ciutat, ha publicat un conjunt de fitxes de bones pràctiques orientades als comerços que volen incorporar accions de caràcter sostenible a la seva activitat comercial quotidiana.

Si és el vostre cas, en aquest web trobareu les fitxes, vídeos i enllaços d’interès sobre casos d’èxit en diferents àmbits: des d’atreure nous clients amb productes ecològics i de proximitat fins a la incorporació dels cabassos retornables al vostre negoci. Feu-hi un cop d’ull i poseu en marxa la vostra creativitat!