Restaurant Casa Pince
Restaurant de l’hotel homònim, que ja tenia fama a la Barcelona de 1906, quan, poc després de la seva fundació per Jean Pince i Catalina Ros, va obtenir importants guardons, com el Premi de l’Ajuntament al millor establiment i medalles d’or a Brussel·les i París. Va introduir a la ciutat el servei de menjar per emportar –es veu que a la Catalina se li va acudir cuinar el seu plat estrella, menuts de pollastre en salsa, que atreia els feligresos que, al migdia, sortien de missa de l’església veïna de Sant Jaume, i se l’emportaven a casa llest per menjar–. I avui, reinterpretant la cuina mediterrània, ha recuperat la seva ubicació com a zona d’interès gastronòmic per al públic local. Ho ha aconseguit fent servir ingredients de qualitat, frescos, de temporada i proximitat, i les idees del xef Ferran Valverde. Entre les seves propostes més elogiades hi ha l’ensaladilla russa amb essència de gambot, les croquetes de galtes amb maionesa de vi, el tataki de tonyina Balfegó amb ajoblanco i escalunya envinagrada, el pop amb puré de patata cítric, la paella amb mussolina d’all i el bistec tàrtar amb brioix i scamorza. I ofereix, a més, quatre menús degustació, menú al migdia i esmorzar-dinar amb elaboracions internacionals de dilluns a diumenge.
Contacte