Sant Martí

Finalista
Qualitat gastronòmica
2017
Sant Martí
Cuina mediterrània
Entre 30 i 40

Cuina mediterrània de producte, amb varietat de tapes, arrossos com el caldós de llamàntol o el de muntanya i carn d’Angus procedent de la Granja Corominas d’Avinyó. Menú de migdia de dilluns a divendres i, per als dijous a la nit, safata de marisc fresc, peix segons mercat i sípia o calamar. En un restaurant que el 2023 va complir la majoria d’edat. Tot i que la trajectòria d’aquest negoci familiar al sector de l’hostaleria es remunta al 1969, ha complert divuit anys al barri de Sant Martí, aportant bon gust a cada un dels seus plats, que recomanen acompanyar amb els vins i caves d’un celler seleccionat. El seu esforç per crear una carta eloqüent, resultat, en les seves pròpies paraules, “de moltes matinades pensant i nits cuinant”, es veu recompensat per una clientela fidel. 

Contacte

Pont del Treball Digne, 11. 08020 Barcelona.
933 131 083