×

Error message

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/culturaieducacio/sites/all/modules/bcn_guide/img/mark.png) is not within the allowed path(s): (/var/www/apps/app0765/www/:/var/www/apps/app0765/src/:/var/www/apps/app0765/session/:/var/www/apps/app0765/tmp/:/var/www/apps/app0765/data/:/var/www/apps/app0765/env/) in bcn_guide_get_custom_marker() (line 914 of /var/www/apps/app0765/www/culturaieducacio/sites/all/modules/bcn_guide/bcn_guide.utils.inc).

Back

Translator of google :

Professora: Agnès Dapère

La cuina tailandesa es caracteritza pels contrasts de sabors picant/salat/àcid, la utilització de moltes herbes fresques com la galanga, la citronel·la i la llima kafir i una acurada presentació estètica dels plats. Descobrirem plats típics d’aquesta cuina alhora que fem servir productes de temporada per preparar el pad thai, yum woon sen o els famosos curris verds i vermells. Aprendrem on trobar els ingredients necessaris per preparar aquests deliciosos plats.

Schedule

loading